Mesele mandalite meselesi. Valla burada buna darılacak arKAdaşlar var mıdır bilmiyorum; ama bir kaç şey söylemeden geçemeyeceğim. Suç Tiganada mı, futbolcularda mı, yöneticilerde mi? Bence cevap son derece basit. Halkın takımı denilen ve bundan özellikle 5 sene öncesine kadar ufak günlük bir kaç olay dışında FB'lisinden GS'lisine kadar tüm Türkiye'nin sevdiği bir camianın bu hallere düşmesine sizce Noumanın mı, Sergenin mi, Rıza Çalımbay'ın mı yoksa Tigananın mı payı var. Hadi Tigana'yı kötü kabul edelim. Eeeee o zaman demezler mi yönetime arkadaş o zaman niye kendini bu derece bağlayan (tazminat konusunda) bir anlaşma yaptın. Bence Tigananın sözleşmesi bile BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ AÇISINDAN UTANÇ VERİCİ BİR BASİRETSİZLİK ÖRNEĞİ. Halkın takımı bu son yönetim ile külhanbeyi tavırlarla yönetildi. Kirli ve karanlık isimlerin pislikleri bulaştı her yerine. Sonuç ortada. Bir futbol sezonunu sadece bir takım şampiyon bitirir, yani olmasak da olur. Bu önemli değil. Önemli olan ELİNDEKİ DEĞERLER. İŞTE ONLARI KAYBEDERSEN HER SEZON ŞİMDİ OLDUĞU GİBİ ÜZÜLÜR DURURSUN.
kENDİ FUTBOLCUSUNA BİLE SAHİP ÇIKMAYAN, BIRAKIN SAHİP ÇIKMAYI MEDYANIN ÖNÜNE İNSAFSIZCA ATAN BU YÖNETİM HEMEN O SICAK KOLTUĞUNU BIRAKMAK ZORUNDADIR.
SAYGILAR