"Beşiktaş indirimde ısrarcı olursa..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Beşiktaş indirimde ısrarcı olursa..."
Boğuştuğu ekonomik problemlerden kurtulmak adına, futbolcuların yıllık ücretlerinde indirime gitmek isteyen Beşiktaş'ta, Egemen Korkmaz bir türlü geri adım atmıyor.

Siyah beyazlıların indirim teklifine, Ersan Gülüm'ün "evet" demesinin ardından, basın önünde yeni sözleşme imzalandı. Ersan, 1 milyon 200 bin Euro olan yıllık ücretini 750 bin Euro'ya, 20 bin Euro olan maç başı ücretini de 10 bin Euro'ya düşürdü.

Diğer futbolcular da indirime gitmeye sıcak bakarken, bu duruma en çok tepki gösteren isim ise Egemen Korkmaz oldu.

Siyah-beyazlı takımda geleceği merakla beklenen Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit, Hürriyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada merak edilen sorulara cevap verdi.

İşte Egemen Korkmaz'ın menajerinin sözleri...
Ayrılmayı düşünmüyor ama...
Beşiktaş yönetiminin bütün tekliflerine karşı çıkan Egemen'in "yaşam koçu" Erdinç Şehit'e ulaştık. Ve kendisine Egemen'le ilgili bütün merak edilenleri sorduk.

Şehit, Egemen'in durumunu kısa maddeler halinde özetledi:
- Egemen Beşiktaş'ın mukaveleli oyuncusu.
- Beşiktaş bizden indirim istiyor.
- Biz, bu indirim talebini kesinlikle kabul etmiyoruz.
- Eğer ki Beşiktaş bizden indirim talebinde ısrarcı olursa gideriz...
Yurt içinden talipleri de olabilir
Erdniç Şehit'e neden indirime yanaşmadıklarını ve kendilerinden bu kadar emin olduklarını sorduğumuzda ise, şu yanıtları aldık:

"Egemen'in yaşam koçuyum. Oyuncunun menfaatlerini düşünmek zorundayım. Almanya'dan bir teklif var. Eğer Beşiktaş indirimde ısrar ederse, gideriz. Ayrıca Egemen'e de yurt içinden talip olması muhtemel birçok kulüp var. Eğer Beşiktaş bonservisini verirse, Egemen'e çok kolay kulüp bulabilirim. A, B, C, D ve hatta E, F, G planlarımız bile hazır."
Ersan'ın indirime gitmesi çok normal
Şehit'e, Ersan Gülüm'ün indirime gittiğini hatırlattığımız zaman ise, çok çarpıcı bir yanıt verdi:

"Ersan, çok uzun süreden beri Beşiktaş'ta forma şansı bulamıyor. Geçtiğimiz sezon oynadığı maç sayısı belli. Oysa Egemen geçtiğimiz sezon 50 karşılaşmada forma giymiş... Bu kadar başarılı olmuş bir oyuncu, neden fiyatında indirim yapsın ki... Quaresma'nın 3 milyon 750 bin Euro, Almeida'nın 2 milyon 500 bin Euro aldığı ortamda bu kadar başarılı olan Egemen'in 1 milyon 100 bin Euro garanti ve maç başına 25 bin Euro alması anormal mi?"
50 maç oynadı 1.25 milyon Euro kazandı
Egemen bu sezon Beşiktaş formasıyla 50 karşılaşmaya çıkarak, siyah beyazlıların en çok maç oynayan futbolcusu oldu. Maç başına 25 bin Euro alan milli futbolcu, oynadığı 50 maç sonunda toplamda 1 milyon 250 bin Euro'yu cebine koydu.
Kaynak: Hürriyet
 
juristokrat

juristokrat

Üye
adam profesyonel topçu doğru olanı yapıyor.indirime gitmemesi egemen in değil koca kulübü bu hale getirenlerinlerin ayıbı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt