Beşiktaş hocasını arıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş hocasını arıyor!
[h=2]Yeni teknik direktörünü arayan Beşiktaş'ta adayların isimleri belli oldu. Siyah-beyazlılar, Martin Jol, Roberto Martinez, Marcelo Bielsa, Lucien Favre, Herve Renard ve Robert Prosineki arasında tercih yapacak.[/h]

Yeni teknik direktörünü arayan Beşiktaş'ta adaylar belli oldu. Siyah-beyazlılar, geniş bir liste üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.
Samet Aybaba ile yollarını ayıran Beşiktaş, yeni sezonda takımı yabancı bir teknik adama emanet edecek. Siyah-beyazlılar, geniş bir teknik adam adayları listesi oluşturdu. Birçok kariyerli isimle görüşmeler sürüyor. Beşiktaş'ın listesindeki başlıca isimler, Marcelo Bielsa, Lucien Favre, Herve Renard, Robert Prosinecki, Martin Jol ve Roberto Martinez.
La Liga ekibi Athletic Bilbao'yu çalıştıran Marcelo Bielsa, Beşiktaş'ın ilgi alanındaki bir diğer isim. Arjantinli teknik adam yönetimindeki Bilbao bu sezon İspanya Ligi'ni 12. sırada bitirirken, 58 yaşındaki Bielsa'nın takımdan ayrılmayı düşünüyor.
Bundesliga'dan Beşiktaş'ın listesine giren isim ise Mönchengladbach Teknik Direktörü Lucien Favre. Alman ekibi ile UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin yer aldığı grupta mücadele eden Favre, takımını ligde 8. yaptı.
Beşiktaş'ın listesindeki en dikkat çekici isim Herve Renard. 45 yaşındaki Fransız teknik adam, 2012 yılında Zambiya'yı tarihinde ilk kez Afrika Uluslar Kupası şampiyonu yaptı. Renard bu başarısı ile Fransa ve Avrupa'dan birçok takımın takibinde olan Süper Lig'de Kayserispor'u beşinciliğe taşıyan Robert Prosinecki de siyah-beyazlılar'ın alternatifleri arasında yer alıyor. Kayserispor'un Hırvat teknik adamı bırakmak istememesine rağmen Beşiktaş'ın şansını deneyeceği belirtiliyor.
Premier Lig ekibi Fulham'ı çalıştıran Hollandalı teknik adam Martin Jol, ligi 12. sırada bitirmeleri nedeniyle takımı ile yol ayrımında. 57 yaşındaki Jol'ü Almanya'dan da bazı kulüpler istiyor.

İngiltere'de bu sezon FA Cup'ı kazanan ve küme düşen ilk takım olan Wigan Athletic'in İspanyol menajeri Roberto Martinez de Beşiktaş'ın takibinde. Takımı küme düşse de 40 yaşındaki Martinez bu sezon Preimer Lig'in en dikkat çeken teknik direktörlerinden biri oldu.

Beşiktaş'ta futbol genel direktörü görevine yeni getirilen Önder Özen, teknik direktör transferi için yurt dışına gidiyor. Özen, 1 hafta boyunca listedeki çalıştırıcılarla görüşüp anlaşma şartlarını konuşacak. Ardından Özen, yönetimle bir araya gelecek ve siyah-beyazlılar'ın yeni teknik direktörü belli olacak. Bu sürecin iki hafta içinde sonuçlanması bekleniyor.
 
ka_za

ka_za

Üye
Fikret orman bielsa icin uğraşsada kacirmasak bakti olmadi seçimden sonraya bıraksın bari
 


Üst Alt