Beşiktaş Grubu belli oldu , ışte rakipler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

greenmile

greenmile

Üye
Beşiktaş bu gruptan çıkamaz israil deplasmanı kolay mı sanıyorsunuz panatihanakosa 3 atan takım beşiktaşa 5 bile atar kiev ortada zaten söylemeye gerek yok,stoke city e gelirsek ingilizlerin en dandiği bile Türk takımlarını her zaman zorlamıştır,bu gruptan kiev birinci,stoke 2. olarak çıkar

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
murat murat 15 dakıka gec cevap verdın yaslanıyosun .d

greenmile

greenmile

Üye
gececilerden çıkmamıştım ondandır,analizlerimi yaptım sonucu göreceğiz:)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
delrico

delrico

Emekli Yönetici
Beşiktaş bu gruptan çıkamaz israil deplasmanı kolay mı sanıyorsunuz panatihanakosa 3 atan takım beşiktaşa 5 bile atar kiev ortada zaten söylemeye gerek yok,stoke city e gelirsek ingilizlerin en dandiği bile Türk takımlarını her zaman zorlamıştır,bu gruptan kiev birinci,stoke 2. olarak çıkar

1-israil deplasmanı zor olur mu bilemem maccabi nin sadece forvetleri güçlü ;) ayrca panathinaikosta kimler kaldı djbril cisse gitti takım dağıldı ;) panathinaikosu bursa bile yener :islik 2-dinamo kiev geçen seneki dinamo kiev değil gibime geliyor çünkü adamlar uefada en son litex lovech ile oynadılar zar zor 2-1 ve 1-0 yendiler ;) 3-stoke city'i konuşmuyorum bile :islik

haltie

haltie

Üye
kimi bekliyorduk ki:) beşiktaş stokeden dynamodan maccabi den daha iyi bir takım.umarım şanslı maçlar çıkarırız.

delrico

delrico

Emekli Yönetici
inşallah ;)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Yav belli mi olur,belki quaresma bir iki çakar şansa 90 ı tutturur kazanırız Murat :)..İyice küçümsedin Bjk'yi : ))

kpln04

kpln04

Üye
Bjk stoke city nin oynadığı futbolu oynasa her sene şampiyon

sekinardi

sekinardi

Üye
iyi grup ya sıkıntı yok..

delrico

delrico

Emekli Yönetici
quaresmayı unuttunuz sanırım geçen sene nasıl oynadı adam uefada:megafon:

----------Eklendi @ 15:51:43 ---------- Yazıldı @ 15:50:39 ----------

Bjk stoke city nin oynadığı futbolu oynasa her sene şampiyon

stoke city premier ligte şampiyonluğa mı oynuyo sende dostum:islik

greenmile

greenmile

Üye

1-israil deplasmanı zor olur mu bilemem maccabi nin sadece forvetleri güçlü ;) ayrca panathinaikosta kimler kaldı djbril cisse gitti takım dağıldı ;) panathinaikosu bursa bile yener :islik 2-dinamo kiev geçen seneki dinamo kiev değil gibime geliyor çünkü adamlar uefada en son litex lovech ile oynadılar zar zor 2-1 ve 1-0 yendiler ;) 3-stoke city'i konuşmuyorum bile :islik

d.kiev konusundan başlamak istiyorum o zaman adamlarda şunu düşünmesi gerek beşiktaş 2.lig takımına az kalsın eleniyordu.D.kievin ligi başlamış durumda ve sanırım namağlup ilerliyorlar,bizde daha lig başlamadı bu önemli bir eksiklik,ayrıca ukrayna takımları her zaman için türk takımları önünde favori durumda.(Türk takımlarının ukrayna takımlarıyla oynadıkları maçları inceleyebilirsin).Hafife alma bence ne stoke u nede maccabiyi,stoke city fizik mücadelesi ile öne çıkan bir takım,beşiktaş teknik oyunu bozabilirler.

kpln04

kpln04

Üye
quaresmayı unuttunuz sanırım geçen sene nasıl oynadı adam uefada:megafon:----------Eklendi @ 15:51:43 ---------- Yazıldı @ 15:50:39 ----------stoke city premier ligte şampiyonluğa mı oynuyo sende dostum:islik
manu chelsea arsenal liverpool city tottenham bıraksa oynarda sonuçta bir ingiliz takımı ve bence beşiktaştan (bende bjkliyim) daha iyi futbol oynuyorlar (ingiliz futboluna hastayım buarada)bizi yenebilirlerde stoke u koy bizim lige şampiyonluğa oynamaz mı sence?

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kiev hariç diğerlerini yenecek güçtesiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt