Beşiktaş Galatasaray Derbisinde Gole Kontor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş Galatasaray Derbisinde Gole Kontor!
Maçta atılacak her gol başına 9 kontor Kazanabilirsiniz. BJK yada GS yazıp 9494'e gönderebilirsiniz...

erfc20

erfc20

Üye
eyw

arslansem

arslansem

Üye
Bu futbol paketi ne kadar peki?:hmmm

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Katlım ücreti haftalık 12 kontör.İptal etmek için iptal yazıp 9494 gönderebilirsiniz.Kazanılan kontörler hediye kontördür.
Bence hiç değmez abone olmaya

osaka123

osaka123

Üye
ben katılın derim seçtiğiniz takım 2gol atarsa kara geçiyorsunuz ben bjk li olmadığım halde bjk yi seçtim

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
yani o hediye kontorleri diğer operatörlere msj ve arama yaparken kullanabiliyorsunuz...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bence değmez. 12 normal kontör karşılığı 50 hediye kontör verseler de kabul etmem.
Bu maç 1-0 gibi biter diyeceğim ama beşiktaş son 3 karşılaşmada 4-4-3 gol attı, ne olacağı bilinmeyen karşılaşma. Dileğim beşiktaş alır ve sivas kaybeder, şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

arslansem

arslansem

Üye
Haftalık 12 çokmuş ya değmez bence de:)

greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Bence değmez. 12 normal kontör karşılığı 50 hediye kontör verseler de kabul etmem.
Bu maç 1-0 gibi biter diyeceğim ama beşiktaş son 3 karşılaşmada 4-4-3 gol attı, ne olacağı bilinmeyen karşılaşma. Dileğim beşiktaş alır ve sivas kaybeder, şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

bende tam tersi düşünüyorum ne tesadüf:)

arslansem

arslansem

Üye
27 kntr mü geldi şimdi yani?:islik

maddboys

Üye
ben ilkez duyuyorum

osaka123

osaka123

Üye
hediye 18 kontör kazandım 12 kontör vermiştim kar=6 kontör yani diiğer operatörlerle 3dakika bedavadan kontör neresi boşyha ben hep katılıyorum gol başı 9 veya 12 verdiğinde mutlaka girin derim şampiyonlar liginde verebiliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt