Beşiktaş da 'mor' forma giymiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş da 'mor' forma giymiş
Günlerdir Galatasaray'ın yeni sezonda giyeceği 'mor' formalar gündemi meşgul ediyor.

/ Video

Galatasaray taraftarı da ikiye bölünmüş durumda. Taraftarların bir kısmı 'mor' formaların güzel olduğu görüşünde, bir kısım ise bu durumdan memnun değil.
Ancak 'mor' formalar sarı-kırmızılı renklere gönül verenlerden çok rakip takım taraftarların diline düşmüş durumda.
Fenerbahçe ve Beşiktaş taraftaları, ezeli rakipleri Galatasaray'a gönül verenlerin başını 'mor' formalar yüzünden epey ağrıttı. Fakat Galatasaraylılar bu konuda yalnız değiller. Çünkü Beşiktaş da bundan tam 16 yıl önce mor forma giymişti.

arslansem

arslansem

Üye
Boşverin bırakın bu muhabbetleri ya :pro:

Speedy

Speedy

Üye
Mor forma hatırlıyorum o maçı 2-1 sergenin süper arapası ile şifo kaleciyi çalımlayıp atmıştı golümüzü vallaha o anları yaşarken forma hiç gözümüz takılmıyordu başarılar ön planda:oke:

aLLbiNo

aLLbiNo

Üye
Ya Ne Olmuş Mor Sa Forma Hiç Kullanmayacaklar 1.si 2.si Günün Birinde O diyen Takımlarda Moda Olucak Ve mor forma giyecek ;)

zibidi39

zibidi39

Üye
abi renk kotu bı renk gelecege gıdıs vahım dun turuncu bugun mor allah muhafaza dılım soylemeye bıle varmıyo yanı o rengi. tabı bu ısın espırısı arkadslar formaya ve gs ye laf atmak ıcın yapmadım ben bır fb lı olarak guzel buldum mor formayı ama bı arkadsımda gordum almıs formanın kalıtesı cokta ıyı degıl su halı saha maclarında kalecılerın gıydıgı pazar malı formalar gıbı olmus

aLone

aLone

Üye
ister mavi ister mor olsun önemli olan o formanın hakkını vermek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...