Beşiktaş Bosna'da..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Beşiktaş Bosna'da..
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında deplasmanda NK Siroki Brijeg ile karşılaşacak olan Beşiktaş, Bosna Hersek'in Mostar kentine gitti.

Beşiktaş, NK Siroki Brijeg takımıyla yapacağı UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçı için Bosna-Hersek'e gitti.

Siyah-beyazlılar, Atatürk Havalimanı'ndan özel bir uçakla Bosna-Hersek'in Mostar kentine hareket etti.

Beşiktaş'ın yeni transferi Uğur İnceman, havalimanında yaptığı açıklamada, yarınki karşılaşmanın kendileri için önemli olduğunu belirterek, UEFA Kupası'nda tur atlayarak gruplara kalmak istediklerini kaydetti. Maçı çok ciddiye aldıklarını belirten Uğur, orada iyi bir skorla işi bitirmeyi düşündüklerini söyledi.

Futbolculardan Tuna Üzümcü ise, takım olarak bu maça kendilerini hazırladıklarını belirterek, bu maçı kazanarak lige iyi bir moralle başlamak istediklerini kaydetti.

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise açıklama yapmadı.

Siyah-beyazlılarda, sakatlıkları bulunan Zapotocny, Can Erdem ve Batuhan ile Mehmet Sedef, Necip ve Korcan kadroya alınmadı.

Beşiktaş'ın Bosna-Hersek'e giden kafilesinde Delgado, Mert Nobre, Rüştü Reçber, Erdem Köse, Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, Gökhan Zan, Sivok, Tello, Emre Özkan, Tuna Üzümcü, Ekrem Dağ, Ali Tandoğan, Serdar Özkan, Aydın Karabulut, Cisse, Uğur İnceman, Bobo ve Holosko yer aldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt