Beşiktaş, 3 puanı 2 gol ile kazandı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaş, 3 puanı 2 gol ile kazandı



BEŞİKTAŞ: 2-0 :KONYA

Turkcell Süper Lig'de Beşiktaş ile Konyaspor arasında yapılan karşılaşmanın hakemleri ve takım kadroları şöyle:

Stat: BJK İnönü
Hakemler: Selçuk Dereli, Erdinç Sezertam, Muhittin Gürses

Beşiktaş: Rüştü, Serdar Kurtuluş, İbrahim Toraman, Zapotocny, Tello, Holosko, Uğur İnceman, Cisse, Serdar Özkan, Delgado, Bobo

Konyaspor: Jefferson, İsmail, Fahri, Mehmet, Kaue, Erdal, Cihan, Mihajlov, Zafer, Veysel, Celaleddin

MAÇTAN DAKİKALAR

Karşılaşmaya Beşiktaş başladı... İki ekibe de başarılar...

1. dakika. Beşiktaş sağ kanattan Tello ile köşe vuruşu kullandı. Ön direğe inen topa yükselen Cisse istediği vuruşu yapamadı. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

4. dakika. Konyaspor sol kanatta serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına inen topu Veysel, Erdal'a bıraktı. Bu futbolcunun sıfıra inip orta denemesine Cisse ayak koydu. Erdal önünde kalan topu almak isterken ikili mücadelede Cisse'ye faul yaptı.

5. dakika. Beşiktaş atağı sol kanattan etkili gelişti. Serkan Özkan, ceza sahasına girdiği anda İsmail Güldüren'den sıyrıldığı anda yerde kaldı. Hakem bu kritik pozisyonda devam kararı verdi.

8. dakika. Beşiktaş tempoyu yükseltme çabasında. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasına gönderilen ortayı Delgado kafa ile kale sahasına indirdi. Serkan Özkan'ın hareketlendiği pozisyonda Kaleci Jefferson çıkarak topu ayaklarıyla uzaklaştırdı.

10. dakika. Beşiktaş sağ kanattan Tello ile köşe vuruşu kullandı. Bu futbolcunun kale sahasına kestiği kavisli ortayı Jefferson yumruklayarak çıkarttı. Sağ kanada açılan topu Tello tekrar kontrol edip kaleyi denedi. Meşin yuvarlak üst ağlara takıldı.

12. dakika. Holosko sağ kanattan Serdar ile ver-kaçlarla Konya ceza sahasına sokulup uzaktan sert vurdu. Meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

13. dakika. Konyaspor'da Erdal sarı kart gördü.

14. dakika. Beşiktaş atağında Delgado sol kanatta Bobo'yu ara pasıya topla buluşturdu. Bobo, çarprazda kaleyi gördüğü anda şutunu attı. Top yandan auta çıktı.

16. dakika. Konyaspor sağ kanattan Fahri ile serbest vuruş kullandı. Beşiktaş ceza sahasına inen topu savunma kafa ile karşıladı. Zafer rakip yarı sahasının ortalarından uzun bir geri pası atarak meşin yuvarlağı Kalecisi Jefferson'a kadar gönderdi.

18. dakika. Beşiktaş atağı sol kanattan etkili gelişti. Ayağa iyi paslarla rakip yarı sahaya geçen Siyah-Beyazlı ekipte Tello, çizgiden bindiren Serdar Özkan'ı kaçırdı. Bu futbolcunun sıfırdan yaptığı ortayı ön direkte Konya savunması kornere gönderdi.

21. dakika. Beşiktaş atağı Tello ile etkili gelişti. Şilili yıldızın Konya savunmasının arkasına attığı derin pasa Holosko hareketlendi. Ceza sahasının hemen dışında Da Silva ayak koyarak tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

22. dakika. Beşiktaş sağ kanattan rakip kalede etkili oldu. Ceza sahasına giren Delgado sıfırdan kale sahasına sert ber top çıkarttı. Altıpas içinde tehlikeyi uzaklaştırmak isteyen Zafer'e çarpan meşin yuvarlak yan direği yalıyarak kornere çıktı.

24. dakika. Beşiktaş Serkan Özkan ile gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Holosko yerden kale sahasına etkili bir top kesti. Altıpas üzerinde Serdar Özkan topun gelişine sert vurdu. Ağlara gitmekte olan meşin yuvarlağı Jefferson harika bir refleks ile çıkartmasını başardı.

25. dakika. Bu sefer gole yaklaşan taraf Konyaspor oldu. Veysel sağ kanattan savunmanın arkasına ara pasını bıraktı. Cihan, ceza sahasında topla buluştuğu anda yerden şutunu attı. Rüştü üzerine gelen meşin yuvarlağı kapanarak kontrol etti.

28. dakika. Beşiktaş atağında Holosko sağ kanatta topuk pasıyla Bobo'yu topla buluşturdu. Brezilyalı golcü ceza sahasına girdiği anda Mihajlov ile ikili mücadelede yerde kaldı. Hakem devam kararı verdi.

30. dakika. Karşılaşmada 0-0 eşitlik devam ediyor. Beşiktaş oyunda daha etkili olan taraf. Konyaspor ile daha çok savunmanın arkasına atılan derin toplarla sonuça gitmek istiyor.

Bu dakikada sağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu ters kanatta auta çıkmadan kontrol eden Celaletten sert bir orta kesti. Zapotocny ayak koyarak tehlikeyi taçla uzaklaştırdı.

Çek futbolcu bu ana kadar savunmada güven veren bir oyun ortaya koydu.

35. dakika. Konyaspor rakip ceza sahasını sol kanattan etkili indi. Veysel'ın sıfır inerek yerden çıkarttığı ortayada Zafer sırtı kaleye dönük kaldığı için şutunu atamadı. Beşiktaş savunması kapanarak tehlikeli olabilecek bir atağı savuşturdu.

38. dakika. Beşiktaş atağı sağ kanattan gelişti. Holosko'nun kale sahasına kestiği etkili ortaya Serdar Özkan kafayı dokundu. Arkadasında gelen Delgado, arkadaşından seken topa dokunamadı. Serdar topa dokunmasa Delgado mutlak gol pozisyonu yakalayacaktı.

40. dakika. Karşılaşmada ilk yarı için son 5 dakika. Golsüz eşitlik devam ediyor.

43. dakika. Konyaspor rakip ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Topun gerisine geçen Fahri uzak mesafeden kaleyi denedi. Yerden giden topu Rüştü kolaylıkla kontrol etti.

44. dakika. Beşiktaş'ta Serdar Özkan sarı kart gördü.

45. dakika. Karşılaşmanın ilk yarısı için normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 1 dakika gösterdi.

Maçın ilk yarısında gol olmadı. Beşiktaş ve Konyaspor soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

MAÇIN İKİNCİ YARISI

2. yarıya Konyaspor başladı.

49. dakika. Konyaspor'da Cihan sarı kart gördü.

GOL... 50. dakika. Beşiktaş golü Delgado ile buldu. Siyah-Beyazlı ekibin atağı sol kanattan etkili gelişti. Delgado ceza sahasına sokulup çarprazdan kale sahasına sert bir top kesti. Konyaspor savunmasının müdahale edemediği pozisyonda yerden seken meşin yuvarlak ters taraftan direğin dibinden doğrudan ağlarla buluştu.

Beşiktaş, Delgado'nun golüyle Konyaspor karşısında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

54. dakika. Erdal 35 metreden çok sert vurdu Beşiktaş savunmasına çarpan top Rüştü'yi kontrpiyede bıraktı... Meşin yuvarlak kalenin az farkla yanından kornere çıktı.

58. dakika. Beşiktaş'ta Cisse sarı kart gördü.

59. dakika. Beşiktaş sol kanattan gelişen atakta 2. gole çok yaklaştı. Delgado, Serdar Özkan'ı sol kanatta topla buluşturdu. Konya savunmasının dengesiz yakalandığı anda topla rakip ceza sahasına sokulan Serdar, kale sahasına sokulan Uğur'u gördü. Bu futbol kaleci ile karşı karşıya kalacağı anda İsmail Güldüren ayak koyarak tehlikeyi kornerle uzaklaştırdı.

61. dakika. Konyaspor'da Veysel yerini Tehoue'ye bıraktı.

62. dakika. Delgado kendi ceza sahasının önünden rakip yarı sahaya harika bir pas çıkarttı. Serdar Özkan süratle Konya ceza sahasına sokulup solunda hareketlenen Holosko yerine ters tarafa döndü. Ceza sahasına ortalanan topun gelişen Tello vurdu. Kale sahasında Bobo kontrol ettiği topu ağlara gönderdiği anda yan hakemin ofsayt bayrağı kalktı.

64. dakika. Konyaspor'da Zafer sarı kart gördü.

65. dakika. Beşiktaş rakip yarı sahasının ortalarında kazandığı serbest vuruşu Tello ile kullandı. Şilili futbolcu uzak mesafeden kaleye vurdu. Savunmadan seken top yükseklik kazanarak ceza sahasının içine düştü. Holosko bu pozisyonda hareketlenerek kafayı vurdu. Meşin yuvarlak yandan auta çıktı.

67. dakika. Konyaspor'da Zafer Demir yerini Mustafa Er'e bıraktı.

68. dakika. Beşiktaş, Konyaspor karşısında rahat bir futbol ortaya koyuyor. Pozisyon zenginliğinin yaşanmadığı maçta Siyah-Beyazlı ekibin 1-0'lık üstünlüğü sürüyor. Bu anda Beşiktaş atağı sol kanattan gelişti. Tello'nun ara pasında Bobo hareketlendi. Kaleci Jefferson iyi bir zamanlama ile çıkarak kapanıp topu kontrol etti.

69. dakika. Beşiktaş 2. gole Holosko ile çok yaklaştı. Sağ kanatta Serdar Kurtuluş ortasını yaptı. Holosko yükselip kafayı vurdu. Jefferson ağlara gitmekte olan topu harika bir şekilde uzanarak çıkarttı.

72. dakika. Beşiktaş bu kez Bobo ile gole yaklaştı. Sol kanattan Tello sıfırdan ceza sahasına ortasını yaptı. Altıpas içinde Bobo topa ayak koydu. Jefferson bir kez daha harika bir kurtarışa imza atarak gole izin vermedi.

73. dakika. Beşiktaş atağında İsmail Güldüren, Bobo'yu ceza sahası içinde indirdi. Hakem penaltı noktasın gösterdi.

Topun gerisine geçen Delgado meşin yuvarlağı Kaleci Jefferson'un üzerine nişanladı. Dönen topu Arjantinli yıldız kafa ile kaleye gönderdi. Meşin yuvarlak bu kez üst direğe çarpıp gol çizgide sekip oyun alanına döndü.. Konya savunması topu çıkarttı. Delgedo golü kaçırdı.

GOL... 75. dakika. Beşiktaş 2. golü Holosko ile buldu. Sağ kanattan Bobo yerden kale sahasına ortasını yaptı. Ön direkte Delgado ayak koyamadı. Jefferson'un müdahale edemediği meşin yuvarlağı arka direkte Holosko boş kaleye gönderdi.

Beşiktaş, Holosko'nun golüyle Konyaspor karşısında 2-0'lık üstünlüğü yakaladı.

76. dakika. Konyaspor'da Cihan 2. sarı kartı görüp kırmızı ile oyun dışında kaldı. Konyaspor sahada 10 kişi kaldı.

77. dakika. Konyaspor'da Da Silva sarı kart gördü.

78. dakika. Beşiktaş'ta Rüştü yerini Hakan Arıkan dahil oldu.

79. dakika. Beşiktaş'ta Cisse yerini Ali Tandoğan'a bıraktı.

80. dakika. Konyaspor'da Fahri sarı kart gördü.

82. dakika. Beşiktaş sol çarprazdan Tello ile serbest vuruş kullandı. Şilili oyuncunun yaklaşık 30 metreden doğrudan kaleye gönderdiği meşin yuvarlak üst ağlara takıldı

83. dakika. Konyaspor'da Celalettin yerini Fatih Eğedik'e bıraktı.

85. dakika. Beşiktaş'ta Holosko sakatlanarak yerini Ekrem Dağ'a bıraktı.

90. dakika. Maçta normal süre tamamlandı. Hakem uzatma süresi olarak 3 dakika ilave etti.

Uzatmalarda başka gol olmadı. Beşiktaş 2. yarıda bulduğu gollerle Konyaspor'u 2-0 mağlup ederek puanını 6'ya yükselti..

--------------- Ekleme ---------------




















 


Anıl Umut

Emekli Yönetici
lig birincisiyiz şu an çok şükür
 
delrico

delrico

Emekli Yönetici
sen bekle daha caldion ne 1.likler alıcaz daha insallah alllah nasip ederse diyorum bu sene kesin sampiyonuz o kadar söylüorum (ŞAMPİYON KARAKARTAL):box:box:box
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
inşallah tabi :)
 
lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
hani diyorlar ya şu rahat kazandı bu rahat kazandı.biz geze geze aldık maçı :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
266
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
345
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
465
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
455
Kingmortall


Üst Alt