Beşiktaş:2 Sivasspor:2 // 31. Hafta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş:2 Sivasspor:2 // 31. Hafta
Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde taraftarı önünde Sivasspor'u mağlup ederek moral bulmayı amaçlayan Beşiktaş, rakibiyle 2-2 berabere kalarak istediğini alamadı.

Geçen hafta aldığı Fenerbahçe yenilgisiyle şampiyonluk yarışından uzaklaşan Siyah Beyazlı ekip, İnönü Stadı'nda konuğu Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak bu haftada da puan kaybı yaşadı. Özellikle taraftarların yoğun protestolarının yaşandığı maçta Sivasspor 54. dakikada Cihan Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Beşiktaş'ın cevabı fazla uzun sürmedi ve 59. dakikada Bobo topu ağlara göndererek skoru eşitledi. Filip Holosko'nun 81. dakikada attığı gol ise ev sahibi Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. 86. dakikada bu kez Sivasspor Kamanan'ın golüyle 2-2 eşitliği yakaladı.
Bu sonuçla iki takım da birer puan kazandılar. Beşiktaş 58 puana yükselirken, Sivasspor da puanını 31'e yükseltti.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
böylece Sivasım ligde kalıyor mu?

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Sivasın attığı son gol komikti...:D
Son dakikaları oldukça zevkliydi...Artık Bjk'ya UEFA yolu göründü....

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
altın değerinde 1 puan , Tebrikler Yiğido

Haftaya rahat Kasımpaşa karşısında ligde kalmayı garantiler İnşallah

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah..

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Beşiktaş yine hak ettiği puanı aldı.Doğruya doğru.
Bu takıma,Bu yönetimle bu teknik adamla,1 puan bile çok!
Sivas'ı tebrik ediyorum.Yolları açık olsun Yiğidoların.

'Davut

'Davut

Üye
Bu maçtada mı hakem kötüydü..: ?

Burda sivası değil beşiktaşı tebrik etmek lazım gol atabildi neticede...:ehe:d:

TEBRİKLER BEŞİKTAŞ....

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne hakemi yahu:)

'Davut

'Davut

Üye
Yapma Allah Aşkına ...
Geçen hafta Hakem Fenerbahçeyi tutmuştu ya Ondan Bjk puan kaybetmişti ya ... :dry:

Bu maçtada hakem sivasımı tutdu puan kaybı oldu...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yoo bu sefer hakemle alakası olmadan kaybetmişizdir kesin..Her zamanki gibi değildir...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
sivasın ligden düşmemesine sevindim

'Davut

'Davut

Üye
ouSahin

ouSahin

Üye
Yapma Allah Aşkına ...
Geçen hafta Hakem Fenerbahçeyi tutmuştu ya Ondan Bjk puan kaybetmişti ya ... :dry:

Bu maçtada hakem sivasımı tutdu puan kaybı oldu...

geçen hafta verilen yanlış hatalar hakemin fenerbahçe'yi tuttugu anlamına gelmiyor :)

Bu maçtada evet bir pozisyonda penaltı çalınabilirdi ama hakem vermedi ...

Sivassporumu tebrik ederim başarılar dilerim ...

'Davut

'Davut

Üye
Vallamı ...:d:Bunu Herkes biliyor ama haksızlığa uğrafıklarını iddaa ediyorlar....

Bjk 17 senede 3 kez şampiyonluğa ulaştı...Bunu hakemler yapmadı kendileri yaptılar...

DirtyNiqqa

DirtyNiqqa

Üye
Görmediniz mi arkadaşlar yine bi penaltı verilmedi adam resmen bobo nun ayağına geçiriyor ceza sahası içinde hakemin umrunda bile değil ya. Yok abi gerçekten bizim ülkede hakemler iyi değil yabancı ülkeden hakem getirilsin ya anca onda buldum ben çareyi. Gerçekten çok kalitesiz hakemlerimiz var. Eminim çoğu da kurallar kitabını ezbere bilmiyor.. :)
Tabi berabere kalmamızı sadece hakeme bağlayamam..Koskoca milli takım kalecisi Rüştü'nün yediği gole bakın ya. Adam bazen iyi bazen kötü anlamadım ben bu adamı oynatsalar mı oynatmasalar mı ya o golü Korcan bile yemezdi !

Mert

Mert

Üye
Şampiyon olamadıktan sonra istersen 9999999999 a 0 yenil ne fark ederki.:ehe

haltie

haltie

Üye
arkadaşlar bırakın ya hırsızın hiç suçu yokmu.haksızlığa uğrayan beşiktaş suçlu olan beşiktaş fb maçında yapılanları herkes gördü hala ne deniyor herkes kendine yakışanı yapar arkadaşlar centilmenlik kupası 20.kez yine beşiktaşın olacak bu bizim için en büyük şeref

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Tüm rakiplerden beraberliklerle dolu bir hafta...
Bu hafta Fenerbahçe'nin oldukça şanslı kapattığı bir hafta oldu.

haltie

haltie

Üye
malesef:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt