Bernabeu'da gol şov: 5-2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bernabeu'da gol şov: 5-2
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final rövanş maçında Real Madrid, Güney Kıbrıs temsilcisi APOEL'i zorlanmadan geçti ve yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu.

Tek patron Real!

Maça Kaka ve Cristiano Ronaldo gibi as oyuncularıyla başlayan Real Madrid, kısa sürede etkili olmayı başardı. Henüz ikinci dakikada sol kanattan Ronaldo'nun yaptığı ortada Kaka topu uzaklaştırmaya çalıştı ancak Higuain, kafayla vuruş yapmayı başardı. Top direğin dibinden auta gitti.

25'de Nuri Şahin, sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta ceza sahasına ortayı yaptı. Penaltı noktası üzerinde yükselen Cristiano Ronaldo'nun kafa vuruşunda top farklı bir biçimde auta gitti.

27'de sol kanattan ilerleyen Marcelo'nun yaptığı ortada altıpastaki Higuain'in sektirdiği top arka direğe açıldı. Demarke vaziyetteki Cristiano Ronaldo, topu boş kaleye göndermekte zorlanmadı: 1-0.

37'de sol kanattan Marcelo'nun içeri çevirdiği pası alan Kaka, yaklaşık 25 metreden sağ ayağıyla bir plase çıkardı. Top kaleci Pardo'nun uzanamayacağı bir biçimde ağlarla buluştu: 2-0.

41'de Kaka, attığı gole benzer bir pozisyonda topla buluştu ve benzer bir plase çıkardı. Ancak top bu sefer direğe takıldı.

İlk yarıda başka gol olmayınca soyunma odasına mutlu giden taraf Real Madrid oldu.

Gaz kesilir gibi oldu ama...

İkinci yarıda Real Madrid, ritmini kaybetmiş gibi göründü. APOEL de bu hatalardan faydalandı. 67'de Marcinho'nun savunmanın arasına gönderdiği pasta topla buluşan Manduca, sol ayağıyla yaptığı plaseyle Casillas'ı alt etti: 2-1.

Bu gol Real'i daha da hırslandırdı. 75'te sol çaprazdan dar açıdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Ronaldo, sert bir şutla Pardo'nun uzanamayacağı biçimde ağları havalandırdı: 3-1.

80'de Di Maria'nın sol kanada doğru gönderdiği uzun pası kontrol eden Callejon, markajcısından sıyrıldıktan sonra sert bir şut çekti ve farkı üçe çıkardı: 4-1.

81'de Türk oyuncu Hamit Altıntop, büyük bir şanssızlık yaşadı. Sol kanattan ceza sahasına giren Adorno'ya faul yapan Hamit, penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen Solari, APOEL adına ikinci kez ağları havalandırdı: 4-2.

Oyuna sonradan giren Angel Di Maria, 84'te vatandaşı Messi'yi aratmayan bir vuruşla maça son noktayı koydu. Kaka'nın pasını aldıktan sonra ceza alanına ilerleyen Di Maria, Pardo'nun ileri çıktığını görünce aşırtma bir vuruşla topu ağlara yolladı: 5-2.

Bu skorla Real Madrid, yarı finalde Bayern Münih'in rakibi oldu. Bu eşleşmede ilk maç 17 Nisan'da Münih'te oynanacak. goal
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
473
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
458
Kingmortall
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
350
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
353
DiaBLoS


Üst Alt