dldodo
Üye
-
Konu Sahibi
-
Aradağım tam cevap bu değildi hızları program oyun hangisnde daha çok fonksiyonlu vb. ama yinede teşekkürlertabiki e51
arkadaşım. her nekadar birbirinin muadili gibi görünselerde. satmak istediğin zaman değerine satabilmen için. performan için süreklilik için. ve servis ağının yoğun olduğu için. her şey için nokia başka bir modelle kıyaslanamaz.Aradağım tam cevap bu değildi hızları program oyun hangisnde daha çok fonksiyonlu vb. ama yinede teşekkürler
Birileri demiş s60(srd) ler sis çalıştırmıyor diye doğrumu telefon sadece jar uzantılıarımı açıyorarkadaşım çoğu zaman ön planda olmayan telefonlar yazılmıyor işte.benmkide bunlardan biri,napalım...ama işletim sistemine uygun her oyunu ve programı rahatlıkla kullanabilirsin...hem windows mobile kullandım ve işin içinden çıkamıyosun.normal bir pc gibi değil...yorar seni beni...symbian en iyisi gene...hem nokianın malzeme kalitesi daha iyi.alımdı satımda daha garanti.tasarımı fevkalade.kullanımı on numara.
??? S60 symbian sistemi ile birlikte çalışan bir taban arkadaşım...olmaz öyle şey.yani en azından ben duymadım hiç.kesin konuşmayalımda.Birileri demiş s60(srd) ler sis çalıştırmıyor diye doğrumu telefon sadece jar uzantılıarımı açıyor
Valla benq e72 daha şık duruyor ekran ölçülerine gelince benq e72 daha önde ve nokia e-51 in kamerası kumlu deniliyor benq e72nin wifisi e51den daha da hızlıymış her bakımdan benq e72 önde e51 sırf nokia diye adı çıktıNeden öyle bir tercih yaptığını açıklar mısın peki arkadaşım?
Valla benq e72 daha şık duruyor ekran ölçülerine gelince benq e72 daha önde ve nokia e-51 in kamerası kumlu deniliyor benq e72nin wifisi e51den daha da hızlıymış her bakımdan benq e72 önde e51 sırf nokia diye adı çıktı
e72 kamarası guzel ama resimler cok berbat netlik bakımından degil mesela 16-9 gibi cekiyor ama resimler buzulmus gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?