Benq E72 Format Nasıl Atılır Yardımcı ??

Sponsorlu Bağlantılar

cyberoptimist

Üye
    Konu Sahibi
Benq E72 Format Nasıl Atılır Yardımcı ??
Benq E72 alalı yaklaşık bir ay olacak format atmayı araştırdım ama şimdilik bulamadım.Yardımcı olursanız çok iyi olur : )

hayvan

hayvan

Üye
telefon kapalıyken sağ ve sol yön tuşlarına aynı anda basarken açma düğmesine basarsan hard format ekranı açılır.
ama t9 sorunundan dolayı format atacaksan boş yere format ile uğraşma.onun çözümü daha farklı...

yasinbodur43

yasinbodur43

Üye
t9 sorunun çözümü nasıl peki?

hayvan

hayvan

Üye
cepforum.com da yazmıştım.orada ki açıklamalarımı okursan 2 dakikada sorunu çözersin

hayfi

Üye
Telefonun KAPALI iken açma/kapama dügmesinin üstündeki tuşa basılı tutup telefonu aç
master reset atılsınmı sorusuna okey de
telefonun açılana kadar bekle

karasum54

Üye
format atmak kolay *#7370# evet derseniz islem tamam Tel kapanip acilir Format olmustur

rinti

rinti

Üye
karasum o nokia telefonlar için geçerli burada başlığa dikkat et benq e72 den bahsediliyor

imamx

Üye
t9 ile ilgili sorunu nasıl çözecegizz

imamx

Üye
SLM HOCAM BEN BU T9 SORUNUnu Yapamadım bşka bir siteden t9 sorunu çözeyim dedim bana iki program indirmemi istediler birincisi ayarlar programımış bu programda güvenligi acıp ikinci program ise t9 programı sonradan da bunu indirecekmişim ben t9 programını indirdim ama ayarlar programını indirememdim ayarlar programı olmadan t9 programı kurulmuyor YARDIMCI OLUMUSUNUZ

mekansiz20

Üye
SELAM ARKADAŞLAR "TELEFONUM YETERSİZ BELLEK ALANI VERİYOR"

markası : ----- > BENQ MD-300H Format'ı Nasıl Atılır acaba mail atarsanız sevinirim

Mail : [email protected]

okansasa

okansasa

Üye
ya ben denedım olmuyor

Judicious_boy

Üye
benq telefonların Log dosyaları var tel içine gir BAtlog diye bi dosya varsa sil.

ondeeer3

Üye
t9 ile ilgili sorunu nasıl çözecegimi bana anlatirmisin ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt