benim tel s5233w fakat ben bada işletim sistemi yüklemek istiyorum wave 525teki gibi acil cvp

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fetgun

Üye
    Konu Sahibi
benim tel s5233w fakat ben bada işletim sistemi yüklemek istiyorum wave 525teki gibi acil cvp
acil cvp

akdenizx

akdenizx

Üye
fetgun ; olmadı 3210'a da yükleyelim. O telefonun bu sistemi kaldırma şansı 0, ayrıca her samsung telefona her sistem yüklenmez. S5233W nin sistemi java üzerine kurulu olması lazım ve değişme olasılığı yok.

fetgun

Üye
    Konu Sahibi
ama ben denemek istiyorum var bana versin

frager

frager

Üye
Kardeşim professyoneller bile wave lara androidi hala yükleyemediler vaz geç bu sevdadan :).

Java da kötü işletim sistemi sayılmaz doğru ve kaliteli uygulamaları bulursan tabi

kadsamuy

Üye
senınkı colde su aramak gıbı bır sey
murat arabaya mercedes motoru takalım mı acaba gıder mı...

didyou

Üye
Yüklense bile Star'ın romunun yeteceğini sanmıyorum.Ayrıca 525 bile Bada'yı zor işletirken Star yüklense bile kasar zaten.

onurgunay35

onurgunay35

Üye
şuanda imkansız gibi bişey o dediğin

kadsamuy

Üye
:vur bende de dogan slx var mercedes slk yapmak istiyom...
egsozunu degıstırsem olur mu...

hayatperest

hayatperest

Üye
geçenlerde bir sitede de apple store dan indirme yapmak istiyorum diyen biri vardı. ama bu sefer baya iddalı bir istek gelmiş :aha: arkadaşım öncelikle ben sana şunu söyleyim. bada kurmak için sana minimum 350-400 mb alan gerekli ki bunu hafıza kartına kuruyorsun sanma :naughty: bu özel bir alandır. telefonun işletim sistemi oraya yüklenir. senin telefonunda bu alan maximum70-80 mb civarında. yok ben hala yükleyecem diyorsan samfirmware ye gir ordan al dosyaları. bizi de hatana ortak etme :evet:

• Beğen
Tepkiler: matem12345
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...