-Emre Üye achambo' Alıntı: mein name ist semih und ich bin sechzehn jahre alt Genişletmek için tıkla ... 17 yazmışım ben de 16 17ye 4 ay var
achambo' Alıntı: mein name ist semih und ich bin sechzehn jahre alt Genişletmek için tıkla ... 17 yazmışım ben de 16 17ye 4 ay var
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: ama o hep otobüste Genişletmek için tıkla ... Mobilde neden beğenme tuşu yok
-Emre Üye -Empat-' Alıntı: Mobilde neden beğenme tuşu yok Genişletmek için tıkla ... Olsa günlük bildirimim tavan yapacak =( hadi millet Modlara bildiriyoruz bunu
-Empat-' Alıntı: Mobilde neden beğenme tuşu yok Genişletmek için tıkla ... Olsa günlük bildirimim tavan yapacak =( hadi millet Modlara bildiriyoruz bunu
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: nereye semih Genişletmek için tıkla ... kayseri --> antalya-kumluca - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: ama o hep otobüste Genişletmek için tıkla ... son 2 günde 48 saatin 24 saati otobüste geçmiş olacak yarın sabah
-Akıncı' Alıntı: nereye semih Genişletmek için tıkla ... kayseri --> antalya-kumluca - - - Eklendi - - - emre641996' Alıntı: ama o hep otobüste Genişletmek için tıkla ... son 2 günde 48 saatin 24 saati otobüste geçmiş olacak yarın sabah
Neisseria.Ps Üye Konu Sahibi emre641996' Alıntı: Olsa günlük bildirimim tavan yapacak =( hadi millet Modlara bildiriyoruz bunu Genişletmek için tıkla ... Uykum var........... Şu smileyler mobile de gelmeli ıslık çalanı koyacaktım
emre641996' Alıntı: Olsa günlük bildirimim tavan yapacak =( hadi millet Modlara bildiriyoruz bunu Genişletmek için tıkla ... Uykum var........... Şu smileyler mobile de gelmeli ıslık çalanı koyacaktım
-Emre Üye achambo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yine otobüsle gidiyorsun değil mi (oğlum bozma bak durumu bilet parani veriyom )
achambo' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Yine otobüsle gidiyorsun değil mi (oğlum bozma bak durumu bilet parani veriyom )
achambo Üye emre641996' Alıntı: Yine otobüsle gidiyorsun değil mi (oğlum bozma bak durumu bilet parani veriyom ) Genişletmek için tıkla ... saolasın ama niye benden para gidiyo o zaman - - - Eklendi - - - otobüste usb girişi var şarj edebiliyom
emre641996' Alıntı: Yine otobüsle gidiyorsun değil mi (oğlum bozma bak durumu bilet parani veriyom ) Genişletmek için tıkla ... saolasın ama niye benden para gidiyo o zaman - - - Eklendi - - - otobüste usb girişi var şarj edebiliyom
-Emre Üye -Empat-' Alıntı: Uykum var........... Şu smileyler mobile de gelmeli ıslık çalanı koyacaktım Genişletmek için tıkla ... Su smileylerin listesini yazdirip koyucam yanıma çok sinir bu durum. Ama bu bana yetiyor - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: saolasın ama niye benden para gidiyo o zaman - - - Eklendi - - - otobüste usb girişi var şarj edebiliyom Genişletmek için tıkla ... Ben gecende otobüsün netini kapattım wifia bağlanıp çok zevkli oluyor =D
-Empat-' Alıntı: Uykum var........... Şu smileyler mobile de gelmeli ıslık çalanı koyacaktım Genişletmek için tıkla ... Su smileylerin listesini yazdirip koyucam yanıma çok sinir bu durum. Ama bu bana yetiyor - - - Eklendi - - - achambo' Alıntı: saolasın ama niye benden para gidiyo o zaman - - - Eklendi - - - otobüste usb girişi var şarj edebiliyom Genişletmek için tıkla ... Ben gecende otobüsün netini kapattım wifia bağlanıp çok zevkli oluyor =D
achambo Üye -Akıncı' Alıntı: aksaray Genişletmek için tıkla ... az kaldı uykum var son 3 günde toplam 10 saat uyudum 3+5+2
-Akıncı' Alıntı: aksaray Genişletmek için tıkla ... az kaldı uykum var son 3 günde toplam 10 saat uyudum 3+5+2
achambo Üye 4.30 da uyudum 6.20 de kalktım - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: benimde uykum var sabah erken kalktım - - - Eklendi - - - biraz önce 11 di Genişletmek için tıkla ... hesaplama hatası yapmışım
4.30 da uyudum 6.20 de kalktım - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: benimde uykum var sabah erken kalktım - - - Eklendi - - - biraz önce 11 di Genişletmek için tıkla ... hesaplama hatası yapmışım