Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
benım muhabbet kusum var (girin içeri anlatıyo)
Sponsorlu Bağlantılar
sekinardi
Üye
Konu Sahibi
benım muhabbet kusum var (girin içeri anlatıyo)
benım muhabbet kusum var bu 4 aylık olmak usere ve kusumum kosmıcağından korkuyorum
yanı konusabılecekmı
msj larınısı beklıyorum
arslansem
Üye
Allah bağışlasın
atakubra
Üye
benim de bi muhabbet kuşum var,o kadar çok ilgilendik ki kardeşimden iyi konuşuyorsende sürekli ilgilen ve bi kelimeyi sürekli tekrarla bak nasıl konuşuyor.bı de ^'ş^' harfli kelımeleri daha rahat söylerler.
sag0pa
Üye
benim ki 7-8 aylık olunca konusmaya basladı..devamlı ilgileneceksin ve tekrar tekrar
öğretmek istediğin kelimeyi söyleyeceksin..ilk kelimede zorluk oluyor fakat ondan sonra
kolay öğreniyor kelimeleri..azim ve sabır isteyen bir bekleyiş bu...
benim ki 7-8 aylık olunca konusmaya basladı..devamlı ilgileneceksin ve tekrar tekrar
öğretmek istediğin kelimeyi söyleyeceksin..ilk kelimede zorluk oluyor fakat ondan sonra
kolay öğreniyor kelimeleri..azim ve sabır isteyen bir bekleyiş bu...
aynen bencede. sürekli tekrar edeceksin. aynı insanlar gibi birşeyi tekrar etmediği zaman öğrenemez. bende şu an var. tam 1.5 yaşında. benim adımı benden daha iyi çıkartıyor. SELAMETLE...
Symbiont
Üye
bir mağazada satılıyordu hayvana küfür öğretmişler basbas ana baba küfrediyordu
RS-2144
Üye
valla öğretirsen gayet güzel konuşuyo bu kuşlar, hiç çekinmeden ağzına gelenleri söylüyolar
blackstone28
Üye
benim kuşumu mayısta aldık boğazını doldutuyo ama söylemyemiyo napıcam
melis_sezener
Üye
Dişiyse konuşmaz, erkekler konuşur.. Benimki de dişi napsam konuşturamadım o yüzden..
RocK_FaTiH
Üye
bn muhabbet kuşu konuştrma taktkleri die konu açtım bi qöz atarsan sevinirm
silop_kms
Üye
birde kuşun bulunduğu yerde açık tv veya radyo saklayın evde sessiz kalmasın bu işe yarar bir abide vardı öyle yapıyordu...
sekinardi
Üye
Konu Sahibi
tmm arkadaslar saolun okuyorum ben bunlar
sessiz_gemiden
Üye
benim muhabbet kuşum yaklaşık 1.5 aydır bende ama bir kelime bile söylemedi kaç ayda konuştura bilirim unutmadan kendisi erkek we yavru 3-4 aylık falan ilginç sesler çıkarmaya başladı çok ilgileniyorum kuşumu nasıl konuşturabilirim lütfen yardımmm
sekinardi
Üye
Konu Sahibi
arkadaslar ama benim kuşum elimi kafesin içine sokuyorum ısırıyo??????????????? çözüm varmı
Yağmur
Üye
sabırla aynı kelimeleri tekrar edeceksin bu kelimeler içinde ş li ç li şeyler olursa daha rahat olacaktır. bir anda birden fazla kelime söylememelisin. mesela cicikuş mu diyecek hep aynı şeyi tekrar etmelisin eğer ilk kelimeyi öğrenirse arkası çorap söküğü gibi gelicektir. szi evde yokken yanında ses yapan bir şeyler olsun bu arada sessiz kalmasın. birde konuşurken yakın olun ona güven verin sizi dikkatle dinleyecektir... sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirim...
ekc-103
Üye
kus tek kuşsa konusur hatta erkekler daha iyi konusurlar yalnız sürekli basit seyleri tekrara edicen bebek gibi
sekinardi
Üye
Konu Sahibi
yha elimi kafese sokuyorum ısırıyo napıyım ben buna yha bi kere kanadı elım 1 gun acıdı... Napmam lasım ısırmaması için
00akvaryum00
Üye
Konuşur merak etme sen ona iyi davran cici kuş akıllı kuş dee.