benım muhabbet kusum var (girin içeri anlatıyo)

Sponsorlu Bağlantılar

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
benım muhabbet kusum var (girin içeri anlatıyo)
benım muhabbet kusum var bu 4 aylık olmak usere ve kusumum kosmıcağından korkuyorum
yanı konusabılecekmı
msj larınısı beklıyorum:mahcup:

• Beğen
Tepkiler: grymtn

arslansem

arslansem

Üye
Allah bağışlasın :ehe

atakubra

Üye
benim de bi muhabbet kuşum var,o kadar çok ilgilendik ki kardeşimden iyi konuşuyor:)sende sürekli ilgilen ve bi kelimeyi sürekli tekrarla bak nasıl konuşuyor.bı de ^'ş^' harfli kelımeleri daha rahat söylerler.

sag0pa

sag0pa

Üye
benim ki 7-8 aylık olunca konusmaya basladı..devamlı ilgileneceksin ve tekrar tekrar
öğretmek istediğin kelimeyi söyleyeceksin..ilk kelimede zorluk oluyor fakat ondan sonra
kolay öğreniyor kelimeleri..azim ve sabır isteyen bir bekleyiş bu...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
benim ki 7-8 aylık olunca konusmaya basladı..devamlı ilgileneceksin ve tekrar tekrar
öğretmek istediğin kelimeyi söyleyeceksin..ilk kelimede zorluk oluyor fakat ondan sonra
kolay öğreniyor kelimeleri..azim ve sabır isteyen bir bekleyiş bu...

aynen bencede. sürekli tekrar edeceksin. aynı insanlar gibi birşeyi tekrar etmediği zaman öğrenemez. bende şu an var. tam 1.5 yaşında. benim adımı benden daha iyi çıkartıyor. SELAMETLE...

Symbiont

Üye
bir mağazada satılıyordu hayvana küfür öğretmişler basbas ana baba küfrediyordu :kop:

RS-2144

RS-2144

Üye
valla öğretirsen gayet güzel konuşuyo bu kuşlar, hiç çekinmeden ağzına gelenleri söylüyolar :ehe:ehe

blackstone28

blackstone28

Üye
benim kuşumu mayısta aldık boğazını doldutuyo ama söylemyemiyo napıcam

melis_sezener

melis_sezener

Üye
Dişiyse konuşmaz, erkekler konuşur.. Benimki de dişi napsam konuşturamadım o yüzden..

RocK_FaTiH

RocK_FaTiH

Üye
bn muhabbet kuşu konuştrma taktkleri die konu açtım bi qöz atarsan sevinirm :oke:

silop_kms

silop_kms

Üye
birde kuşun bulunduğu yerde açık tv veya radyo saklayın evde sessiz kalmasın bu işe yarar bir abide vardı öyle yapıyordu...:oke:

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
tmm arkadaslar saolun okuyorum ben bunlar

sessiz_gemiden

Üye
benim muhabbet kuşum yaklaşık 1.5 aydır bende ama bir kelime bile söylemedi kaç ayda konuştura bilirim unutmadan kendisi erkek we yavru 3-4 aylık falan ilginç sesler çıkarmaya başladı çok ilgileniyorum kuşumu nasıl konuşturabilirim lütfen yardımmm

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar ama benim kuşum elimi kafesin içine sokuyorum ısırıyo??????????????? çözüm varmı

Yağmur

Üye
sabırla aynı kelimeleri tekrar edeceksin bu kelimeler içinde ş li ç li şeyler olursa daha rahat olacaktır. bir anda birden fazla kelime söylememelisin. mesela cicikuş mu diyecek hep aynı şeyi tekrar etmelisin eğer ilk kelimeyi öğrenirse arkası çorap söküğü gibi gelicektir. szi evde yokken yanında ses yapan bir şeyler olsun bu arada sessiz kalmasın. birde konuşurken yakın olun ona güven verin sizi dikkatle dinleyecektir... sormak istediğin birşey olursa yardımcı olabilirim...

ekc-103

ekc-103

Üye
kus tek kuşsa konusur hatta erkekler daha iyi konusurlar yalnız sürekli basit seyleri tekrara edicen bebek gibi

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
yha elimi kafese sokuyorum ısırıyo napıyım ben buna yha bi kere kanadı elım 1 gun acıdı... :D Napmam lasım ısırmaması için

00akvaryum00

00akvaryum00

Üye
Konuşur merak etme sen ona iyi davran cici kuş akıllı kuş dee.:ehe

sekinardi

sekinardi

Üye
    Konu Sahibi
:ehetmm akvaryummm xD