Benim Kart okuyucu Kartımı okumuyor Yardım Lütfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

perkon

perkon

Üye
    Konu Sahibi
Benim Kart okuyucu Kartımı okumuyor Yardım Lütfen!!!
Ya arkadaşlar Ben markası Subzero olan Card Reader aldım ama benim kartı okumuyo nasıl yapıcam acaba bir bilginiz var mı?MMC kartı mı okumuyo 6600 a takılan kart 256mb.Hafıza kartımın markası da XTREME .:agla

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
içinde verilen extra cd varsa yükledin mi?
hafıza kartını doğru yere takdığından emin ol
card readeri pc ye takınca donanımla ilgili ne diyor
eğer sorun olduğunu söylüyorsa bilgisayarımın üzerinde sağ yap özellikler
donanım; aygıt yöneticisi(disk sürücüsü) sarı renkde bi ünlem varsa card reader da
üzerinde sağ yap sürücüyü güncelleşdir cd si ile donanım hatası kalkar
hafıza kartı dandik değil ismi duyulmuş sorun pc de olabilir
kolay gele

perfectlover

Üye
Arkadaşım mümkünse başka bir arkadaşının, kardeşinin vb hafıza kartını da bir dene onu da okumuyorsa, yukarıda pskolojik manyağ'ın söylediklerine göre hareket edersin. O kartı okuyorsa başka bir durum var demektir. Ama sanırım card reader sürücüsüyle ilgili bir eksiklik var.

perkon

perkon

Üye
    Konu Sahibi
Benim kartı okumuyo Arkadaşın telinin kartını okuyo oda MMC kartı benimki de MMC kartı bir tek markalar farklı.Babamın W800İ telefonunun kartı var onu da okumuyo aslında kartı takıyorum.H sürücüsü normalde Gri renkte kartı takınca Mavi oluyo yani kartı görüyo anlamına geliyo herhalde ama çift tıklayınca Boş hafıza kartı veya hafıza kartı takın diyo anlamadım ben bu işi ya ne hefezle almıştım kartı
:(O takma işlemlerini de doğru yaptım Bi UsB kablosu var işte onu da biliyoruz yani takmayı :)

direkt3d

Üye
bnm tel 6600 baba hafıza kartı kingston 512 lik ama *3 yeşil arama tuşu kapatıp açma ile hatta *#7370 ile bile attım format ama nafile cep te menuyu açmıyor hfz kartı icindeyken çıkarınca sorun yok pc ye takıyom bilgisayarım donuyor sebebi?sizce ne
2 gb Ram
on board değil
inteL Core Duo (2)
2.62 ghz
512 ekran kartı Ati Radeon x1550 Series
işte bu kadar

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
eğer biçimlendirme yapmıyorsa pcnize format atarmıs gibi yapın ama card reader ve hafıza kartı takılı olucak sonra ordan bıcımlendır benım bazı kartlarım bıcımlenmıyordu bu careyle bıcımlendırdım...biraz kafanız karısmıs olabılır ama nasıl cyi sılıyoz formattayken siz de hangı surucuydeyse sılın pcye zararı yoktur cyı silmedıkten sonra;) not hafıza kartını bu yontemle bıcımlendırten sonra bolum olusturun yoksa gormez vede yukleme yapmayın dırek cıkın hadi bakalım iyi bayramlar

büyük

Üye
arkadaşım bunları bırak sen card reader'i değiştir aynı olay benimde başıma geldi 6600 vardı 1 gb hafıza kartı aldım card reader okumadı ci daha hafıza kartı aldım yine okumadı card reader eski kartlara göreymiş sen hafıza kartını gösterip yeni card reader almalısın....bu sorunu bir tek 6600'da yaşadım bende....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar pc kamerayı mp3'ü okuyo ama hiç bi hafıza kartını okumuyor:(:(yardımcı olursanız sevinirim....

gokan478

Üye
arkadaşlar 6600 *#7370# olarak format atmanız yeterli olmaya bilir *tuşuna # tuşuna 3 tuşuna arama tuşuna ve kapama tuşuna hepsini birden basarak deneyin 6600 okumayacağı kart yoktur bunu yaparsanız 6600 la hiç bir pırobleminiz olmaz

eskada123

Üye
ARKADASLAR BENIM EKRAN KARTI INTEL AMA AYGIT DA GORUNMUYO GORUNSE BILE SARI UNLEM ISARETI WAR YARDIMCI OLURMUSUNUZ MSN ADRESIM :[email protected] saygılar tesekkurler

murtttt

Üye
s.a benm 6288 telefonun yazılımını güncelledim güncelleme sırasında mini sd hafıza kartı içindeydi yazılımdan sonra hafıza kartı şifre istedi ve artık hafıza kartını kullanamıyoruz bu şifreyi nasıl kırabilriz içindeki bilgileri kaybetmeden imkan var mı yada içindekiler silinse de önemli değil bi yardım edin arkadaşlar

güvercin

güvercin

Üye
s.a benm 6288 telefonun yazılımını güncelledim güncelleme sırasında mini sd hafıza kartı içindeydi yazılımdan sonra hafıza kartı şifre istedi ve artık hafıza kartını kullanamıyoruz bu kodu nasıl kırabilriz içindeki bilgileri kaybetmeden imkan var mı yada içindekiler silinse de önemli değil bi yardım edin arkadaşlar
bununla ilgili cep telefonları bölümünü incelersen belki bi şeyler bulursun ki bulcağına eminim bulursam ben koyarım buraya .

kart okuyucu sorunu olan arkadaşa gelince zaten yapması gerekenler en başta yazılmış onları denediysen hala sorunun devam ediyorsa kart okuyucunun güncel bir sürücüsünü bulmayı dene ama ben senin hafıza kartında problem olduğunu düşünüyorum arkadaşınınkini okumuşsa seninkinide okuması gerekiyor baktın yine olmadı varsa garantisi götür değiştir ben yan sanayi ittirik bir 18 in 1 kart okuyucusu kullanıyorum alalı 5 yıl oldu hala taş gibi çalışıyo bazen bozulsada yenisi alsam diyorum :)

m y v z

Üye
hem tlf bozuk dio hemde pc hiç görmüo acl yyyyyyyyyyaaaaaaaarrrrrdddddddddddddııııııııııııımmmmmmmmmmmmm :=(

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer önemli bilgileriniz yoksa kartı biçimlendirmeyi deneyin...

Lacoste

Lacoste

Üye
eğer kartı okumuyosa ona artık kart okuyucu diyemessin...

ino-musti

Üye
arkadaşlar benim usb pc takılı açmaya çalıştığımda f:/sürücüsünü lütfen disket yerleştirin die uyarı verio yardım edebilirmisiniz...

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
bak ya fiziksel bir hasar vardır diskinde ya da sen hafıza kartına 6600 ında şifre koymussundur eğer hafıza kartının şifresi varsa bu hatayı verir başıma geldi yeni kart okuyucu aldım gene aynı şey olunca aklıma geldi ve telefona tekrardan takarak menü araçlar hafıza dan hafıza kartı şifresini kaldır dedim sorun felan kalmadı

ayrıca biçimlendirsen de kurtulamassın

ve de kodu bilmiyorsan ve 6600 a takma imkanın yoksa hafıza kartı kodu kırıcılara düşüyor işin

rambo6868

Üye
kart hatalıdır. veya okuyucu. yeni bir tane al ve dene derim ben:oke:

ahmet373733

ahmet373733

Üye
içinde verilen extra cd varsa yükledin mi?
hafıza kartını doğru yere takdığından emin ol
card readeri pc ye takınca donanımla ilgili ne diyor
eğer sorun olduğunu söylüyorsa bilgisayarımın üzerinde sağ yap özellikler
donanım; aygıt yöneticisi(disk sürücüsü) sarı renkde bi ünlem varsa card reader da
üzerinde sağ yap sürücüyü güncelleşdir cd si ile donanım hatası kalkar
hafıza kartı dandik değil ismi duyulmuş sorun pc de olabilir
kolay gele

çok saol dedğini ypnca oldu :ehe:yuru:yuru:yuru:heyo:

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
arkadaşlar 6600 *#7370# olarak format atmanız yeterli olmaya bilir *tuşuna # tuşuna 3 tuşuna arama tuşuna ve kapama tuşuna hepsini birden basarak deneyin 6600 okumayacağı kart yoktur bunu yaparsanız 6600 la hiç bir pırobleminiz olmaz
bu sadece s60 larda oluo s40 larda olmuo benm tel 6300 olmuo (sadece bi bilqi )

busemercan

Üye
benım 3230 telefonum var kartı taktıgımda ısık yanıyor fakat kendı kendıne acılmıor delırıcem nerden acmlayım
cabuk cevap yazarsınız sevınırım ne olurrrrrr

Üst Alt