Benim imzaya ne oldu bilmek istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FirstClasss

FirstClasss

Üye
    Konu Sahibi
Benim imzaya ne oldu bilmek istiyorum
ne oldu imzama ne istediniz imzamı geri istiyorum :(

POWER

POWER

Üye
3-İmza Kuralları forum linkleri veya üyelik isteyen ticari site linki yazılamaz. İmza içeriği, mesaj yazma kurallarını da içerir.
İmza Resim Boyutu; En fazla 650 piksel genişlik, 150 piksel yükseklik (650x150 px.) ve 150 KB.(Kilobyte) boyutunda olabilir.
İmza Resim Adeti Sınırı: En fazla 3 adet resim, veya 5 adet smiley eklenebilir.
(Alt alta koyulan resimlerde, toplam yükseklik 150px. geçmemelidir.Yanyana koyulan resimlerde ise, toplam genislik 700 px. geçmemelidir..
İmza En fazla Satır Sayısı: Yazı font boyutu 2 ise "7" satır, daha büyük ise "5" satır yazı eklenebilir.(Max. karakter boyutu: "4")
İmza En fazla Karakter Sayısı:
1000 karakter yazı eklenebilir.
Yönetici, imzanız için sizi uyarabilir yada kural dışı ise derhal müdahale edilir ve kurallar yöneticiler dahil herkes için geçerlidir.

İmzanız bu kurallara uymuyorsa maddede belirtildiği gibi müdahale edilmiştir bir yönetici tarafından.

FirstClasss

FirstClasss

Üye
    Konu Sahibi
yine şikayet etmişlerdir üstüne basa basa. Buna çok üzüldüm, önemsiz olabilir ama bir üyeyi kaybetti bu forum:locked:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Üstüne basa basa şikayet eden olmadı. Forumda belli bir düzeni yakalamak için bazı kurallarımız var ve sizin imzanızdaki resim imza kurallarına aykırı olduğu için ben düzenledim. Size dün imzanızın kural dışı olduğunu belirten bir PM göndermiştim ki siz uyarımızı dikkate almadınız, ben de yetkimi kullandım.

İmzanız düzenlendi diye forumdan gitmek ne alaka onu anlamadım?

Altun.

Altun.

Üye
giden gitsin bi ton uyemiz war

keremerson

keremerson

Üye
giden gitsin bi ton uyemiz war
Bu yaklaşım kesinlikle yanlış bence ;)
Her üye özel olmalı zaten elden gelindiği kadar o ilgi gösteriliyor.
Firstclass sen nie bu kadar alındın anlamadım. Ben de sana pm göndermiştim "senin imza büyük, sistem nası kabul etmiş nası yaptın :allalla:" diye. Bunda öyle bu forum bir üyeyi kaybetti falan olmamalı bence, ufacık şeyde böyle hemen gideceksen....... (Ufacık şey dediğimizde bir sorun falan değil yani ya da ortada bi haksızlık falan yok :bilmm)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu yaklaşım kesinlikle yanlış bence ;)
Her üye özel olmalı zaten elden gelindiği kadar o ilgi gösteriliyor.
Firstclass sen nie bu kadar alındın anlamadım. Ben de sana pm göndermiştim "senin imza büyük, sistem nası kabul etmiş nası yaptın :allalla:" diye. Bunda öyle bu forum bir üyeyi kaybetti falan olmamalı bence, ufacık şeyde böyle hemen gideceksen....... (Ufacık şey dediğimizde bir sorun falan değil yani ya da ortada bi haksızlık falan yok :bilmm)

Kimseye maalesef özel ilgi gösteremeyiz. Hatta silen yönetici arkadaş pm atarak uyardığını söylüyor. Dolayısıyla uyarmadan silmemiş. Bunu da yapabilirdi ve kimse bir şey diyemezdi ;)

Kimseye farklı davranamayız. Giden gider, kalan kalır. Bu siteden aktif ne arkadaşlar gitti ne arkadaşlar geldi. Elbet gidenin yerine biri gelecektir. Kimseyi zorla tutamayız burada. :oke:

Altun.

Altun.

Üye
destek için sağol ahmet de
ben siteden kimseyi kovmadım böle bi yetkimde yok artı yapmam sadece 200000 e yakın uyemiz war yani o açıdan dedim

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
destek için sağol ahmet de
ben siteden kimseyi kovmadım böle bi yetkimde yok artı yapmam sadece 200000 e yakın uyemiz war yani o açıdan dedim

Ben kimseyi kovdun demedim, zaten ben de kovmadım. Kurallar açık ve net bunlara uymak zor geliyorsa diyecek bir şey yok...

elmyra

Üye
ama güzel bir imzası vardı ben beğeniyordum hem onun yerinde olsam tüm yönetimi topa tutmustum

olmadı firssclasss olmadı bence hemen bırakıp gitme bakk benn gidiyormuyum

yönetime en büyük ceza benim sitede olmamm zatenn :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Nazy

Nazy

Üye
İmzan Güzeldi Ama Kurallara Aykırı...
Aykırı Olmasının Sebebi ise İmzanın büyük olması
illaki o imza olucak diyosan imzanı küçültmeye çalışalımayı deneyebiliriz...
Maxicep böyle basit sebeplerden bırakılacak bir site değil....
Buranın bu hale gelmesi için nice emekler harcandı
Eğer Bu Yazıyı okuyosan ki kesin okuyacaksındır...
Son kez mantıklı düşünmeni rica ediyorum

hala Buradan Bİr İmza Yüzünden... Basit bir sebepten Ayrılmayı Düşünüyosan Yolun Açık Olsun...
ne diyelim:bilmm

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
ama güzel bir imzası vardı ben beğeniyordum hem onun yerinde olsan tüm yönetimi topa tutmustum

hem olmadı firssclasss bence hemen bırakıp gitme bakk benn gidiyormuyum

yönetime en büyük ceza benim sitede olmamm zatenn :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

İmzası çirkin olduğu için silmedik; kurallara aykırıydı. Kim olursa olsun kurallarımızı uygulamak zorundayız. :)

Cezamız bitmesin isteriz. :ehe

enigma

enigma

Üye
adminlik zor iş. kendi çapımda biraz mesajları takip etmeyi denedim gerçekten zor. küssenizde hiçbirşey değişmez bence unutulur gidersiniz. boşuna kendinize zarar vermeyin maxicep kimleri gördü geçirdi. bazı sitelerde adam 800x600 imza koyuyor yazdığı sadace tşk. ne kadar saçma bi durum imza kuralına bayılıyorum uygun olmalı bence . benimkini silseler kızmam çünkü 15 gündür imza kullanıyorum. gereksiz

keremerson

keremerson

Üye
Kimseye maalesef özel ilgi gösteremeyiz. Hatta silen yönetici arkadaş pm atarak uyardığını söylüyor. Dolayısıyla uyarmadan silmemiş. Bunu da yapabilirdi ve kimse bir şey diyemezdi ;)

Kimseye farklı davranamayız. Giden gider, kalan kalır. Bu siteden aktif ne arkadaşlar gitti ne arkadaşlar geldi. Elbet gidenin yerine biri gelecektir. Kimseyi zorla tutamayız burada. :oke:
Zaten ben aksi bişey söylemedim, özel ilgi derken yanlış anlamayın :oke:

FirstClasss

FirstClasss

Üye
    Konu Sahibi
Tşk ederim herkeze ne kadar çok sevenlerim varmış belli oldu :ehe:)

FirstClasss

FirstClasss

Üye
    Konu Sahibi
:utan

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
:ah

elmyra

Üye
hasan bide sana söylenmistim demi kızı küstürdün diye bak küsmemiş :ehe:ehe:ehe:ehe:ehe:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...