Bu yaklaşım kesinlikle yanlış bencegiden gitsin bi ton uyemiz war
" diye. Bunda öyle bu forum bir üyeyi kaybetti falan olmamalı bence, ufacık şeyde böyle hemen gideceksen....... (Ufacık şey dediğimizde bir sorun falan değil yani ya da ortada bi haksızlık falan yok
)Bu yaklaşım kesinlikle yanlış bence
Her üye özel olmalı zaten elden gelindiği kadar o ilgi gösteriliyor.
Firstclass sen nie bu kadar alındın anlamadım. Ben de sana pm göndermiştim "senin imza büyük, sistem nası kabul etmiş nası yaptın" diye. Bunda öyle bu forum bir üyeyi kaybetti falan olmamalı bence, ufacık şeyde böyle hemen gideceksen....... (Ufacık şey dediğimizde bir sorun falan değil yani ya da ortada bi haksızlık falan yok
)

destek için sağol ahmet de
ben siteden kimseyi kovmadım böle bi yetkimde yok artı yapmam sadece 200000 e yakın uyemiz war yani o açıdan dedim

ama güzel bir imzası vardı ben beğeniyordum hem onun yerinde olsan tüm yönetimi topa tutmustum
hem olmadı firssclasss bence hemen bırakıp gitme bakk benn gidiyormuyum
yönetime en büyük ceza benim sitede olmamm zatenn![]()

Zaten ben aksi bişey söylemedim, özel ilgi derken yanlış anlamayınKimseye maalesef özel ilgi gösteremeyiz. Hatta silen yönetici arkadaş pm atarak uyardığını söylüyor. Dolayısıyla uyarmadan silmemiş. Bunu da yapabilirdi ve kimse bir şey diyemezdi
Kimseye farklı davranamayız. Giden gider, kalan kalır. Bu siteden aktif ne arkadaşlar gitti ne arkadaşlar geldi. Elbet gidenin yerine biri gelecektir. Kimseyi zorla tutamayız burada.![]()

yoksa bu yüzdenmi siteden ayrıldınTşk ederim herkeze ne kadar çok sevenlerim varmış belli oldu![]()

hasan bide sana söylenmistim demi kızı küstürdün diye bak küsmemiş![]()