Benim garantim neresi şimdi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
Benim garantim neresi şimdi?
Arkadaşlar telefonum bozuldu dün.

Titriyodu ekran gelmiyodu. Hemen yazılımsal sorun mu diyip deadphone flash attım. Düzeldi.

Bugün yine aynısı oldu. Deadphone flash attım ekran gelmiyor.

Garantiye vercem kenarındaki çizikleride zamanla kullanırken kendiliğinden soyuldu diyip çizikleride kitlicem hatta bir konu varrdı kvkdan 0 cihaz alma diye. 20 iş günü geçirirsem sıfır cihaz alcam ve direk satcam.

Benim asıl sorunum benim garantim genpa idi. genpa biliyosunuz ocakta nokia destek bölümünü kapattı.

Benim garantim neresi oldu?

Teşekkürler şimdiden.

farukbekl

farukbekl

Üye
Arkadaşlar telefonum bozuldu dün.

Titriyodu ekran gelmiyodu. Hemen yazılımsal sorun mu diyip deadphone flash attım. Düzeldi.

Bugün yine aynısı oldu. Deadphone flash attım ekran gelmiyor.

Garantiye vercem kenarındaki çizikleride zamanla kullanırken kendiliğinden soyuldu diyip çizikleride kitlicem hatta bir konu varrdı kvkdan 0 cihaz alma diye. 20 iş günü geçirirsem sıfır cihaz alcam ve direk satcam.

Benim asıl sorunum benim garantim genpa idi. genpa biliyosunuz ocakta nokia destek bölümünü kapattı.

Benim garantim neresi oldu?

Teşekkürler şimdiden.

kvk teknik servis oraya gönder.. Aldğın yer aracılığıyla gönderme kendin gönder..

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
kvk teknik servis oraya gönder.. Aldğın yer aracılığıyla gönderme kendin gönder..

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler kendim göndermem zaten hem telefonu kitlemek için hemde normal olsa bile kargo 8-10 gün geliş sürüyor.

msy2017

msy2017

Üye
benim telefon kvk dan garantili ama ben 2 kere teleservice gönderdim kabul ediliyor istediğin garanti servisine gönder kvk da olur garanti varsa tamamdır kabul ederler büyük ihtimalle

erdgnblt

erdgnblt

Üye
    Konu Sahibi
benim telefon kvk dan garantili ama ben 2 kere teleservice gönderdim kabul ediliyor istediğin garanti servisine gönder kvk da olur garanti varsa tamamdır kabul ederler büyük ihtimalle
teşekkürler ama kvk daha yakın geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt