Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla ciddi ciddi görseydim, o mu değil mi diye önce selam verirdim, maxicep'i bilip bilmediğini sorardım, nicki de uyuyorsa tamam o zaman derdim ben ultrayer6'yım diye, ona mutlu mesut evlilikler diler, açmak istediği evcil hayvan dükkanı konusunda şans diler, bir de "şu saçını kestir" derdim sonra karşılıklı telefon numaramızı falan alırdık, bi ara buluşur uzun uzun sohbet ederdik herhalde.
valla ciddi ciddi görseydim, o mu değil mi diye önce selam verirdim, maxicep'i bilip bilmediğini sorardım, nicki de uyuyorsa tamam o zaman derdim ben ultrayer6'yım diye, ona mutlu mesut evlilikler diler, açmak istediği evcil hayvan dükkanı konusunda şans diler, bir de "şu saçını kestir" derdim sonra karşılıklı telefon numaramızı falan alırdık, bi ara buluşur uzun uzun sohbet ederdik herhalde.
saçmalamayın ya, "gereksiz" başlıklı bölümde gereksiz konu açıyor diye mi banlandı yani?
en azından konularının içeriği var, arka arkaya "asdasdqdsaddasd" başlıklı konular açmıyordu.
Revengeful
Emekli Yönetici
Gereksiz konular açtığı için değil, üyelere sataşma ve hakaretten dolayı banlandı. Uyarmamıza rağmen devam etti.