Beni yolda görseniz Tepkiniz ne olurdu?:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ultrayer6

ultrayer6

Üye
valla ciddi ciddi görseydim, o mu değil mi diye önce selam verirdim, maxicep'i bilip bilmediğini sorardım, nicki de uyuyorsa tamam :D o zaman derdim ben ultrayer6'yım diye, ona mutlu mesut evlilikler diler, açmak istediği evcil hayvan dükkanı konusunda şans diler, bir de "şu saçını kestir" derdim :ehe :ehe sonra karşılıklı telefon numaramızı falan alırdık, bi ara buluşur uzun uzun sohbet ederdik herhalde. :)

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
valla ciddi ciddi görseydim, o mu değil mi diye önce selam verirdim, maxicep'i bilip bilmediğini sorardım, nicki de uyuyorsa tamam :D o zaman derdim ben ultrayer6'yım diye, ona mutlu mesut evlilikler diler, açmak istediği evcil hayvan dükkanı konusunda şans diler, bir de "şu saçını kestir" derdim :ehe :ehe sonra karşılıklı telefon numaramızı falan alırdık, bi ara buluşur uzun uzun sohbet ederdik herhalde. :)

+1 adamın dibisin dibi :)inşallah ya istanbulda kartal,bakırköy (bakırköyde daha fazla) k.Çekmecede tanıdıklar var gelirsem görüşürüz:D

ibrahimhd

ibrahimhd

Üye
tamam da hep saçma saçma bu konuları açma amacı ne yani ? :off:

Sanırım amaç mesaj sayısını artırmak (post kasmak) doğal olarak rütbe yükseltmek ama insanlara rütbe değil bilgi yardımcı olur.

Bu arada görürsem ellerini birbirine dikerim yada yapıştırırım bu tarz konular açmaman için.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Çok iyi makarna yapan bir yer biliyorum gidelim mi derdim.

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Sanırım amaç mesaj sayısını artırmak (post kasmak) doğal olarak rütbe yükseltmek ama insanlara rütbe değil bilgi yardımcı olur.

Bu arada görürsem ellerini birbirine dikerim yada yapıştırırım bu tarz konular açmaman için.

gereksiz bölümünde mesaj sayısı artmaz, doğal olarak post kasamaz

---------- Eklendi @ 20:47:59 ---------- Yazıldı @ 20:47:11 ----------

:bye2:

---------- Eklendi @ 20:38:47 ---------- Yazıldı @ 20:38:12 ----------

Sen yeterki iste

saçmalamayın ya, "gereksiz" başlıklı bölümde gereksiz konu açıyor diye mi banlandı yani?
en azından konularının içeriği var, arka arkaya "asdasdqdsaddasd" başlıklı konular açmıyordu. :(

Revengeful

Emekli Yönetici
Gereksiz konular açtığı için değil, üyelere sataşma ve hakaretten dolayı banlandı. Uyarmamıza rağmen devam etti.

---------- Eklendi @ 20:52:33 ---------- Yazıldı @ 20:51:58 ----------

neyse artık açık kalmasına gerek yok bunun :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt