Beni seven sevmiyen yoruma gelsin

Sponsorlu Bağlantılar

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
Beni seven sevmiyen yoruma gelsin
Mrb maxicep üyeleri beni seven sevmiyen yoruma gelsin az çok tanıyan olsada olmasada yorum atınız sizce ben nasıl biriyim bu siteye ilerde başarılı olurmuyum ?
:maxicep:

Silinen Üye 2502581

Silinen Üye 2502581

Kapalı Hesap
vay goçum benim sende çok parlak bir hayat var ilerle çok başarılı olcan sendeki ışığı gördüm ben

(sen kimsinla ?)

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
:hmmm

szqn55

szqn55

Üye
dostum sen çok yakında bir başbakan olacak kadar yetenek var parti açsan sana veririz yani bizim gelecegimizi aydınlatan mobil platformda çıgır acan birisin seni seviyoruz sen olmasan burası tam bir çöplük az bi aşagıya bak

(sen kimsin la ? :D)

ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
dostum sen çok yakında bir başbakan olacak kadar yetenek var parti açsan sana veririz yani bizim gelecegimizi aydınlatan mobil platformda çıgır acan birisin seni seviyoruz sen olmasan burası tam bir çöplük az bi aşagıya bak

(sen kimsin la ? :D)
Tanışırız :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
tanımıyom

• Beğen
OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
bende tanımıyom adanada oturan şalgamın tortusunu seven bi vatandaşsın :D

• Beğen
Tepkiler: ibrahim.ykr
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Acılı forever :D

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İlerde çok başarılı olacağın "seven sevmiyen" cümlesinden belli zaten. Halkı kucaklayan bir tavrın var, eminim gerçek hayatta da böyledir.

• Beğen
ibrahim.ykr

ibrahim.ykr

Üye
    Konu Sahibi
İlerde çok başarılı olacağın "seven sevmiyen" cümlesinden belli zaten. Halkı kucaklayan bir tavrın var, eminim gerçek hayatta da böyledir.
Ben burda nasılsam gercek hayatdada öyleyim eğer buluşup takılmak isteyen varsa pm atsın adana/cukurova - adanakoop oturuyorum :)

szqn55

szqn55

Üye
mal varsa gelek :D

Baydırman

Baydırman

Moderator
:polis:

Üst Alt