MrCommanDTr
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
Sanırım ilk mubattimiz gececilerde başlamıştır ya da symbianİyisin iyi umarım test sürecini başarıyla tamamlarsın
forumda ilk tanıştığım abilerimden yalnız başlarda abi olarak görmüyordum onu çünkü çok kafadengiydi hala da öyle gerçi...Böyle özelden arasıra ulaşırdık birbirimize yazın yayvan yayvan konuşurduk falan vaktin nasıl geçtiğini anlamazdımbu arada moderatör olmuşun hayırlı olsun diyelim benim kullandığım mahlalarla bana cevap vermesi hoşuma gidiyor (hacı, hafız, muhtar, baba, müdür ) çünkü kimle öyle konuşsam benle alay ediyor kendisi rap müzik icra eder ama bi' çalışmanı göremedik be müdür iyi birisidir yalnız atarlıdır agresiftir yazın başlarında wp bölümünde az goygoyun dibine vurmadık kızdırmayın sinirlendirmeyin şeker gibi adam yalnız damarına basarsanız yiyeceğiniz laflara hazır olun ki bunu gördüm cep genelde az buçuk yaşadımda sağlam adamdır tanınası birisidir öyle...
valla aabi düşünmeden abanmıştım klavyeye
kardeşim,forumda beni en iyi sen tanımışsın sanırımBu saatten sonra artık cep genel veya herhangi bir yerde isteyen damarıma basabilir kesinlikle kimseyle tartışmaya girmem,laf dalaşına tutuşmam bunu iyi öğrendim artık Pmleri kestin bu arada atmıyorsun hiç ama hiç unutmam bir keresinde biriyle tartışırken pmden Caaaaaaaan hayııır diye bir mesaj atmıştın düşündükçe gülüyorum Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim kardeşim,çalışmalarımdan bir tane pmden yolluyorum sana şimdi
valla aabi düşünmeden abanmıştım klavyeyebekliyorum
eyvallah bekliyorum
upload ediyorum
Yakından fazla tanımasam da tanıdığım kadarıyla adamsın. Neşeli, zeki ve bilgilisinde. Muhabbetin de iyi. Daha ne istenebilir ki senden
Bir rap sever olarak çalışmalarını dinlemeyi ben de istiyorum
tesadüfen symbian3 bölümünde karşılaştım galiba daha sonra telefondan mevzuya girdik o zamandan beri forumda konuştuğum nadir isimlerden biridir kendisi
[ENGİN];5414442' Alıntı:tanışmamız bir pm ile başladı sanıyorsam sonrasında devam etti abi kardeş takılıyoruz şimdi
Nasıl tanırız, nasıl tanıtırız...
Zannediyorum ki tanıtmaya bizim dilimiz yetmez.. Tanıdığım kadarı ile anlatacak olursam şayet; ne benim vaktim yeter anlatmaya, ne sizin vaktiniz yeter okumaya..
Çok değerli, saygılı, hoş görülü; şair ruhlu herif
Anlatamadıklarımdan anla seni Can'ım..
Hoşuma gidiyoEmeğin ne olduğunu çok iyi bilen ve saolsun zor şartlar altında beni anlamaya çalışıp yardımcı olmaya çalışan biri saol Can
bi' kutlama konusu bi' bu konu kafam oldu mrcommandtr
paaardooondaha iyi kafanın güzel şeylere çalışması kardeşim benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?