MasteLaa Üye Konu Sahibi Anafor.CK' Alıntı: Bir dost desem dosttan öte, Kardeş desem üzer beni kelâmım. Her ne kadar üç günlük ise de hayatım, Cansın sen candan öte.. Genişletmek için tıkla ... Sen de candan öte abimsin benim ve çok değerlisin taşlar arasında elmas gibi bir abimsin cansın sen mad eagle' Alıntı: sende starsın Genişletmek için tıkla ... Sen de canımsın Vatron' Alıntı: Kelimeler yetersiz kalacağından fazla uzatmayacağım. Kaliteli sohbeti ve bilgisiyle harika insan Genişletmek için tıkla ... Aynısını iletiyorum kuzuya 15097' Alıntı: Çok iyi.Ama son zamanlarda bana karşı soğuk (yada ben öyle hissettim ) Genişletmek için tıkla ... Düşünme öyle MrTech' Alıntı: benim konu garip kaldı Genişletmek için tıkla ... Ne konusu Yaşar'ım
Anafor.CK' Alıntı: Bir dost desem dosttan öte, Kardeş desem üzer beni kelâmım. Her ne kadar üç günlük ise de hayatım, Cansın sen candan öte.. Genişletmek için tıkla ... Sen de candan öte abimsin benim ve çok değerlisin taşlar arasında elmas gibi bir abimsin cansın sen mad eagle' Alıntı: sende starsın Genişletmek için tıkla ... Sen de canımsın Vatron' Alıntı: Kelimeler yetersiz kalacağından fazla uzatmayacağım. Kaliteli sohbeti ve bilgisiyle harika insan Genişletmek için tıkla ... Aynısını iletiyorum kuzuya 15097' Alıntı: Çok iyi.Ama son zamanlarda bana karşı soğuk (yada ben öyle hissettim ) Genişletmek için tıkla ... Düşünme öyle MrTech' Alıntı: benim konu garip kaldı Genişletmek için tıkla ... Ne konusu Yaşar'ım
MrTech Üye MasteLaa' Alıntı: Sen de candan öte abimsin benim ve çok değerlisin taşlar arasında elmas gibi bir abimsin cansın sen Sen de canımsın Aynısını iletiyorum kuzuya Düşünme öyle Ne konusu Yaşar'ım Genişletmek için tıkla ... beni nasıl biliyorsunuz
MasteLaa' Alıntı: Sen de candan öte abimsin benim ve çok değerlisin taşlar arasında elmas gibi bir abimsin cansın sen Sen de canımsın Aynısını iletiyorum kuzuya Düşünme öyle Ne konusu Yaşar'ım Genişletmek için tıkla ... beni nasıl biliyorsunuz
MasteLaa Üye Konu Sahibi MrTech' Alıntı: beni nasıl biliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Vuhuu demem yeterli 15097' Alıntı: Cansın sen kuzu Genişletmek için tıkla ... Sağol
MrTech' Alıntı: beni nasıl biliyorsunuz Genişletmek için tıkla ... Vuhuu demem yeterli 15097' Alıntı: Cansın sen kuzu Genişletmek için tıkla ... Sağol
MasteLaa Üye Konu Sahibi ANIL' Alıntı: Adam ya... Genişletmek için tıkla ... Sen de adamın küpköküsün
MasteLaa Üye Konu Sahibi Pondusss' Alıntı: yazsam sığmaz .. Öperler Genişletmek için tıkla ... Cansın
doctorrr Üye Vatron' Alıntı: Kuzu ların sessizliği Genişletmek için tıkla ... bu hannibal bizim fatih mi yoksa
Silinen Üye 511859 Kapalı Hesap .Doktor' Alıntı: bu hannibal bizim fatih mi yoksa Genişletmek için tıkla ... mümkündür