Invoke Üye Öyleyse tekrar merhaba mı desem Az biraz konuştuk demin , ama hep görürdüm zaten imzandan tanıyorum :P Ölmek için yaşıyoruz maxihort =)
Öyleyse tekrar merhaba mı desem Az biraz konuştuk demin , ama hep görürdüm zaten imzandan tanıyorum :P Ölmek için yaşıyoruz maxihort =)
Oğuzhan Üye İsmail forumdaki en sevdiğim üyelerin arasındadır. Saygılı, hoş sohbet biridir Bir de ban atmasa şahane olacak
İsmail forumdaki en sevdiğim üyelerin arasındadır. Saygılı, hoş sohbet biridir Bir de ban atmasa şahane olacak
ismail Üye Konu Sahibi achambo' Alıntı: çok iyi birisi - - - Eklendi - - - ban atma sevdasından vazgeçse daha iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Bansız forumun tadı çıkmaz ki - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bu kim ya ısıryor gözüm bir yerden ama çözemedim bizim banlı ismail ise iyi adamdır Genişletmek için tıkla ... Evet ben banlıyım - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İsmail forumdaki en sevdiğim üyelerin arasındadır. Saygılı, hoş sohbet biridir Bir de ban atmasa şahane olacak Genişletmek için tıkla ... Ban bi yaşam sitilidir - - - Eklendi - - - Berkelium' Alıntı: Öyleyse tekrar merhaba mı desem Az biraz konuştuk demin , ama hep görürdüm zaten imzandan tanıyorum :P Ölmek için yaşıyoruz maxihort =) Genişletmek için tıkla ... İmzam meşhur ha : evet muhabbet güzeldi - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: hadi bakalım meslektaşım yolun açık olsun Genişletmek için tıkla ... Vay sende mi endüstri mühendisisin
achambo' Alıntı: çok iyi birisi - - - Eklendi - - - ban atma sevdasından vazgeçse daha iyi olacak Genişletmek için tıkla ... Bansız forumun tadı çıkmaz ki - - - Eklendi - - - -Akıncı' Alıntı: bu kim ya ısıryor gözüm bir yerden ama çözemedim bizim banlı ismail ise iyi adamdır Genişletmek için tıkla ... Evet ben banlıyım - - - Eklendi - - - Kabız Civciv' Alıntı: İsmail forumdaki en sevdiğim üyelerin arasındadır. Saygılı, hoş sohbet biridir Bir de ban atmasa şahane olacak Genişletmek için tıkla ... Ban bi yaşam sitilidir - - - Eklendi - - - Berkelium' Alıntı: Öyleyse tekrar merhaba mı desem Az biraz konuştuk demin , ama hep görürdüm zaten imzandan tanıyorum :P Ölmek için yaşıyoruz maxihort =) Genişletmek için tıkla ... İmzam meşhur ha : evet muhabbet güzeldi - - - Eklendi - - - __xXx__' Alıntı: hadi bakalım meslektaşım yolun açık olsun Genişletmek için tıkla ... Vay sende mi endüstri mühendisisin
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Bansız forumun tadı çıkmaz ki - - - Eklendi - - - Evet ben banlıyım - - - Eklendi - - - Ban bi yaşam sitilidir - - - Eklendi - - - İmzam meşhur ha : evet muhabbet güzeldi - - - Eklendi - - - Vay sende mi endüstri mühendisisin Genişletmek için tıkla ... aynen paşam bu sene bitiyo kısmetse
İsmail' Alıntı: Bansız forumun tadı çıkmaz ki - - - Eklendi - - - Evet ben banlıyım - - - Eklendi - - - Ban bi yaşam sitilidir - - - Eklendi - - - İmzam meşhur ha : evet muhabbet güzeldi - - - Eklendi - - - Vay sende mi endüstri mühendisisin Genişletmek için tıkla ... aynen paşam bu sene bitiyo kısmetse
ismail Üye Konu Sahibi __xXx__' Alıntı: aynen paşam bu sene bitiyo kısmetse Genişletmek için tıkla ... Stajı hangi şirkette yaptın abi
__xXx__' Alıntı: aynen paşam bu sene bitiyo kısmetse Genişletmek için tıkla ... Stajı hangi şirkette yaptın abi
__xXx__ Üye İsmail' Alıntı: Stajı hangi şirkette yaptın abi Genişletmek için tıkla ... babamın yanında yaptım pasa
İsmail' Alıntı: Stajı hangi şirkette yaptın abi Genişletmek için tıkla ... babamın yanında yaptım pasa
Invoke Üye ben yazmısım la ne yazdım ki acaba - - - Eklendi - - - İyi biliyom ben - - - Eklendi - - - imzandan tanıyormusum öyle yazmısım Harbiden üye olmadan öncede imzandan tanıyordum bir sen bir de haydarıvasyonun imzası akıyonuz
ben yazmısım la ne yazdım ki acaba - - - Eklendi - - - İyi biliyom ben - - - Eklendi - - - imzandan tanıyormusum öyle yazmısım Harbiden üye olmadan öncede imzandan tanıyordum bir sen bir de haydarıvasyonun imzası akıyonuz
ismail Üye Konu Sahibi O zaman bi samimiyet olmadığına soğuk yazmışsın - - - Eklendi - - - Haydarın imzasına bakmadım bi ara bakayım - - - Eklendi - - - Bu arada teşekkürler :
O zaman bi samimiyet olmadığına soğuk yazmışsın - - - Eklendi - - - Haydarın imzasına bakmadım bi ara bakayım - - - Eklendi - - - Bu arada teşekkürler :
Invoke Üye İsmail' Alıntı: O zaman bi samimiyet olmadığına soğuk yazmışsın - - - Eklendi - - - Haydarın imzasına bakmadım bi ara bakayım - - - Eklendi - - - Bu arada teşekkürler : Genişletmek için tıkla ... Vurma kafana
İsmail' Alıntı: O zaman bi samimiyet olmadığına soğuk yazmışsın - - - Eklendi - - - Haydarın imzasına bakmadım bi ara bakayım - - - Eklendi - - - Bu arada teşekkürler : Genişletmek için tıkla ... Vurma kafana
ismail Üye Konu Sahibi HackerMet' Alıntı: adamın dibi abilerin abisi diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... eyvAllah kardeşim beni bilin
HackerMet' Alıntı: adamın dibi abilerin abisi diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... eyvAllah kardeşim beni bilin
sLeepLe Üye konu hort olmuş dün başka konuda biraz konuşmuştuk Konyalıları sevmeyen iyi sohbeti olan biri