@Safak
Üye
sn bna takımı sordun bn manisalıyım hem akhısar hem manisa izmirde okuyom bucaspor 3buyuk bjk sec begen alsen kimi seviyon senden de Allah razı olsun
sn bna takımı sordun bn manisalıyım hem akhısar hem manisa izmirde okuyom bucaspor 3buyuk bjk sec begen al
Eyvallah YasinKardeşimiz canımız biliriz
EstağfirullahSitedeye uye oldugumda bna ilk yardim eden o oldu helal olsun
tekrar yazıyorum TeheccüğümüzTekrar yaziyom dayanamidim symbian danisma hatti gibi ne soylersen soyle cewabini aliyon
ah su kelimenin Teheccüğümüz ne anlama gldigne bilsem :S.O.S.:tekrar yazıyorum Teheccüğümüz
tekrar yazıyorum Teheccüğümüz
İyi görüşünüz demek.ah su kelimenin Teheccüğümüz ne anlama gldigne bilsem :S.O.S.:
hayırlı olsun telefonu değiştirmiş sinben Muhammed imamlık yapıyom memleketim Muş
Yok abi ne değiştirmesi ıphonela deneme yapıyom o kadarhayırlı olsun telefonu değiştirmiş sin
bu nasıl cümleSenin sen olarak bilirim
seni hiç göremiyorum bu aralar symbian bölümünde başka yerlere mi takılıyor sunYok abi ne değiştirmesi ıphonela deneme yapıyom o kadarsymbianciyim birakmam da symbiani kullanir bir kaç sene daha sonra buluruz Yeni telefonu
symbian candır gerisi az pismis avakodolu ustunde cikolota parcalari olan capıcinoYok abi ne değiştirmesi ıphonela deneme yapıyom o kadarsymbianciyim birakmam da symbiani kullanir bir kaç sene daha sonra buluruz Yeni telefonu
Konu dışında falan abi bugün hatrına girelim symbiana kolaçan edelim bakalımseni hiç göremiyorum bu aralar symbian bölümünde başka yerlere mi takılıyor sun
Demekki tanışamadık dahaBilmiyorum
aktifliğin daim olsun inşallah diyerek ben seni başka yerlerde gördümKonu dışında falan abi bugün hatrına girelim symbiana kolaçan edelim bakalım
Demekki tanışamadık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?