codblackops2
Üye
ben sadece ortama uygun capsler koyuyorum beni ilgiledirmez sizin tartışmanızÖmer abi sen de mı![]()

ben sadece ortama uygun capsler koyuyorum beni ilgiledirmez sizin tartışmanızÖmer abi sen de mı![]()

İste sizler benim gozumde bakildigida aynen boyle gorunuyorsunuz. Bu forumda siz ikinizden daha uzun zamandir aktifim. Bana nasil duzgun mesaj yazilacagini ogretmeye kalkisma.
Ya ben anlamak istemeyen insanlara ne diye bir seyler anlatmaya calisiyorum ki... Omer kalk gidek bu konudan.
İktidarsizlik...

Ya ben anlamak istemeyen insanlara ne diye bir seyler anlatmaya calisiyorum ki... Omer kalk gidek bu konudan.
Hahahaha Oğuzhan nabiyon sen ya ilahi![]()
Giderek gereksizlerin içine doldurarak bizi sogutan bir küçüğümu görüyorumVesselâm , az bir dışarıdan bakmayı deneyin kendinize.
Biraz kitap okuyun gencler.
Bu sizinle muhatap oldugum son mesajimdir.
bence disardan bakmayi oguzhan abi denemeli ...

Onun yapmaya çalıştığı şey seni sana yansitmakti. Mesajlarını incelersen bunu anlarsın![]()
Yanlis dusunuyorsun abi.
Bu yanlışlık , senin işine gelmeyen olduğu için yanlış sanırım ne dersin ?
Pekâlâ. Böylece yanlış düşündüğümü öğrendim. O da güzel.Bu yanlışlık , senin işine gelmeyen olduğu için yanlış sanırım ne dersin ?
Offf. Tamam ben istikrarsizim . Yeter ki birak laf sokmayı abi.
Onun yapmaya çalıştığı şey seni sana yansitmakti. Mesajlarını incelersen bunu anlarsın![]()