Beni görünce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
İste sizler benim gozumde bakildigida aynen boyle gorunuyorsunuz. Bu forumda siz ikinizden daha uzun zamandir aktifim. Bana nasil duzgun mesaj yazilacagini ogretmeye kalkisma.

Forumda uzun süre aktif olmanın ne alakası var bu hiçbir şeyi değiştirmez şimdi burası sanal dünya biz gerçeklere bakıyoruz dostum

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Ya bizden uzun sure aktif olunca bir seyler degisti sanki

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ya ben anlamak istemeyen insanlara ne diye bir seyler anlatmaya calisiyorum ki... Omer kalk gidek bu konudan.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Valla harbiden bir uyari sart olmus buna

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Ya ben anlamak istemeyen insanlara ne diye bir seyler anlatmaya calisiyorum ki... Omer kalk gidek bu konudan.

Neyi anlatmaya çalışıyorsun söylermisin forumda popi ve eski olmanın yeni üyelere laf sokabileceğini mi.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Anlamak istemeyen? Anlatamiyorum demiyor da

Türe

Türe

Üye
Giderek gereksizlerin içine doldurarak bizi sogutan bir küçüğümu görüyorum :tebessüm: Vesselâm , az bir dışarıdan bakmayı deneyin kendinize.

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi
Giderek gereksizlerin içine doldurarak bizi sogutan bir küçüğümu görüyorum :tebessüm: Vesselâm , az bir dışarıdan bakmayı deneyin kendinize.

bence disardan bakmayi oguzhan abi denemeli ...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Biraz kitap okuyun gencler.
Bu sizinle muhatap oldugum son mesajimdir.

Türe

Türe

Üye
Sizin konu açtığınızı görünce ben ;

Türe

Türe

Üye

Yanlis dusunuyorsun abi.

Pekâlâ. Böylece yanlış düşündüğümü öğrendim. O da güzel. :hmmm Bu yanlışlık , senin işine gelmeyen olduğu için yanlış sanırım ne dersin ?

Haluk.

Haluk.

Üye
    Konu Sahibi

Pekâlâ. Böylece yanlış düşündüğümü öğrendim. O da güzel. :hmmm Bu yanlışlık , senin işine gelmeyen olduğu için yanlış sanırım ne dersin ?

Offf. Tamam ben istikrarsizim . Yeter ki birak laf sokmayı abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...