Beni beni, EzgiS'ini... Nasıl bilirsin?

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Beni beni, EzgiS'ini... Nasıl bilirsin?
Alalım yorumları.

doctorrr

Üye
bi' bayan olmasına karşın mobil cihazlara meraklı kendisini yanlış tanımışım ama heerneeeysee sıkıldıkça saç rengi değiştirir heer genç kızda olduğu gibi kendisine asılanlara çok fena cevaplar verir bööyle lööönk diye içe oturacak cinsten (bkz. Eni Vici Vokke) lumia 920 yi bekliyor sanırsam öğrenci evinde kalıyor artık orasına girmiyecemde mizaç olarak yerine göre matrak yerine göre ciddi o da sıkı bi' rock/metal dinleyicisi çok sıkı olmasada muhabbetimiz olmuştur...

iyavuzoz

Üye
beni dövebileceğine inandığım lumiacı bir apla alsancağa selamımı ilet demişti ilettim ayrıca çok zeki

ANIL

Admin
Banlandığı için arkadaş listemden çıkarmıştım

Çok tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla dostçul (etçil gibi oldu ) birisi ve hoşgörülü tatlı dilli bir hanımefendi

güzel kek yapabiliyor ki bu en önemli şeylerden biri bence
Lumia bekliyor, ben de iPhone bekliyorum, beklemek nedir biliyorum
Hiç sinirlendiğini görmedim. (keşke ben ed öyle olabilsem )
İsmi çok güzel. (Elif kadar değil ama )
veee forumdaki nadir bayan üyelerden

Bu kada şimdilik

- - - Eklendi - - -

şu smile nerden akışkanlık yaptı bize

Revengeful

Emekli Yönetici
Benim konum senin konunu döver

iyavuzoz

Üye

başlığı okuyunca neden aklıma bihter geldi

MrTech

Üye
Pek konuşmuşlugum olmasa da;yorumları,fikirleri,görüşleri beni çok etkilemistir ki çünkü çok dobra ve lafı cuk diye oturtan forumda nadir bayanlar arasındadır benim gözümde.lumia bekleyen insanmis,güzel kek mı yapıyormuş tarifini alabilir miyiz acaba

mesajlarında gördügüme göre sıkı bir Nokia fanı kendisi

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi

Sağol doktorum. Ters tarafıma gelmesinler dee.

- - - Eklendi - - -

beni dövebileceğine inandığım lumiacı bir apla alsancağa selamımı ilet demişti ilettim ayrıca çok zeki

İletmene sevindim. Döverim valla.

- - - Eklendi - - -

Banlandığı için arkadaş listemden çıkarmıştım

Üzdün beni.

- - - Eklendi - - -

Çok tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla dostçul (etçil gibi oldu ) birisi ve hoşgörülü tatlı dilli bir hanımefendi

Yerine göre tatlı dil.

- - - Eklendi - - -

O smiley doktordan bulaştı sağ olsun.

- - - Eklendi - - -

Benim konum senin konunu döver

Üstüne atlarım Mert.

- - - Eklendi - - -

başlığı okuyunca neden aklıma bihter geldi

Özentilik yaptım.

- - - Eklendi - - -

Sağoll. Hamur işi bölümünde var tarifi ve resmii

-efşan

Üye
Evvelâ kelimelere sormam gerek seni, kifayetini bulabilirler mi? Ki ben bulamadım.

Tepkiler: DreaMagiC ve Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Forumun şamar kızı

Şamar ne ulen.

- - - Eklendi - - -

Evvelâ kelimelere sormam gerek seni, kifayetini bulabilirler mi? Ki ben bulamadım.

Forumun en sevdiğim üyesi. Bu muazzam yorumun - görüşün- için teşekkürler. Paşam benim..

- - - Eklendi - - -

mesajlarında gördügüme göre sıkı bir Nokia fanı kendisi

Güzel olan şeylerin fanlığını yapmaya bayılırım. Şu sıralar Nokia fan girl olarak takılıyorum.

- - - Eklendi - - -

Olmadı bu. Aç biraz açç.

Tepkiler: -efşan

doctorrr

Üye
nokia fan girl mü? bu laf intihar sebebidir yemin ediyorum haa 'nokia fan girl' nedir yaa

-efşan

Üye

Forumun en sevdiğim üyesi. Bu muazzam yorumun - görüşün- için teşekkürler. Paşam benim..

Yorumum sana yapıldığında muazzamlaşır Kardeşim. Kendi başına basit bir lâtife..

Tepkiler: DreaMagiC