bendende bir veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye

girin bakın. Fazlada konuşmayın.

- - - Eklendi - - -

Objektifliğin yanından geçemiyorsun
Paçalarından nokia fanlığı akıyor...

Oyun oynamıyorum. Aradığım her ygulama var. O zaman benim için sıkıntı yok.

- - - Eklendi - - -

Ezgi herseyi bildigni saniyorsun ama yaniliyorsun. Kusura bakma Lumia diyince abartmakta uzerine yok.

Herkes haklı bulduğu şeyi savunur.

- - - Eklendi - - -

uygulama sıkıntısı olmayabilir, ama oyun sıkıntısı var. temple run var mı? gta var mı? pes 2013 var mı? minecraft var mı? dungeon hunter 3 var mı?

sayayım mı daha?

Say. minecraft var. real fotball mıdır nedr o 2013 var. diğerlerinide markette ara bul.

Türe

Türe

Üye
Nesnellik anlami tasimiyorsa o savunus havada kalir.

Türe

Türe

Üye
Misal modern combat 3 ? Nova 1 2 3 ? Most wanted ? Batman ? Amazing spiderman ? Jetpack ? ...

Placebo-

Placebo-

Üye
Misal modern combat 3 ? Nova 1 2 3 ? Most wanted ? Batman ? Amazing spiderman ? Jetpack ? ...

Hepsi var. :) (modern combat 3 yok 4 var :))

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
okey var mı okey :naughty:

• Beğen
Tepkiler: minoo
Placebo-

Placebo-

Üye
Bi sessizlik. :islik

Türe

Türe

Üye
Senin gibi mesaj yazamiyoruz biz kusura bakma :) En azindan bunlarin olmasi guzel :good:

Türe

Türe

Üye
Jetpack yok :islik

doctorrr

doctorrr

Üye
ortam yumuşamış :sirit:

Türe

Türe

Üye
Onu kastetmedim cok giremiyorum sen sessizlik dedin ona hitaben demistim Ezgi " Ablacim " :ok2:

Placebo-

Placebo-

Üye
Onu yavize yazdım ben. :) Okey var mı dedi ya.

Türe

Türe

Üye
Bilemem :ok2:

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:gul:

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
920 ve windows hakkında merak ettiğim konular genel de her işlemci kamera ve ram yani donanımdan bahsediliyor ince ayrıntılar yapılmıyor kullandigin için sana sormak istiyorum wp lerde fm radyo yok deniliyor doğru mudur ? Otg gibi bir bağlantı var mi usb bellekleri bağlamak için ? Hdmı veya tv out çıkışı var mi ? Fm transmetter yani fm verici var mi ? Video oynatıci hangi kodekleri yani türleri destekliyor mp4 wmv destekliyorda avi gibi mkv flv gibi çok kullanılan video uzantılarında durum nedir? Video oynatıcida liste şeklinde videolar oynatılıyor mu? Dosya yönetici gibi bir uygulama var mi ? Bluetooth hangi özellikleri destekliyor çevirmeli bağlantı dosya transferi bağlantı falan ? Telefonun ses düzeyi nasıl 5800 a kıyasla ? Artı içinde gelen orjinal uygulamalar değer verilebilecek uygulama var mi? Aklıma bunlar geliyor ciddi olarak almayı düşündüğüm bir tel o yüzden alan birinin görüşleri önemli benim için ben 701 kullanıyorum o tele geçtiğimde eksiklik hissederse insan olmuyor arc s alarak yaşamıştım bunu tekrar geri dönüş yapmak zorunda kaldım cevabın için şimdiden teşekkür ederim telefonun hayırlı uğurlu olur inşallah kazasız belasız kullanmak nasip olsun

minoo

minoo

Üye

Oyun oynamıyorum. Aradığım her uygulama var. O zaman benim için sıkıntı yok.

Telefon hakkında hiç bir bilgim yok ama senin ihtiyaçların için telefonun uygun olması, o telefonun mükemmel olduğu anlamına gelmez. Sadece senin için mükemmel olduğu anlamına gelir. Ben de Blackberry kullanıyorum benim ihtiyaçlarım için fazla bile. Ama Blackberry mükemmel bir telefon değil. Sadece bana mükemmel. Anlatabiliyorumdur umarım.

Arkadaşa da hayırlı olsun deyip daha fazla konu mahvedilmeden konuyu kilitliyorum.
Keyifli forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve maxirabit
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...