bendende bir veda

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi
bendende bir veda
arkadaslar, demin gidip kendime Nokia Lumia 920´yi aldim, cok hosuma giden bir telefon ve gayet de güzel symbian artik bitmistir malesef, bu arada 600 avro ödedim

bu forumda güzel zamanlar gecirdim, yardimi dokunan herkesten Allah razi olsun, arada bir yinede takilirim...

Allah´a emanet olun :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayirli olsun guzel gunlerde kullan. İyi bir secim yapmişsin.

• Beğen
Tepkiler: dücane
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
vay be :) ne güzel yapmışsın abi güle güle kullan ben de rüyamda lumia 920 maviyi inceliyodum :hmmm

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
arkadaslar, demin gidip kendime Nokia Lumia 920´yi aldim, cok hosuma giden bir telefon ve gayet de güzel symbian artik bitmistir malesef, bu arada 600 avro ödedim

bu forumda güzel zamanlar gecirdim, yardimi dokunan herkesten Allah razi olsun, arada bir yinede takilirim...

Hayırlı olsun kardeş,kıskanmadım desem yalan olur:)

• Beğen
Tepkiler: dücane ve iyavuzoz
eren3546

eren3546

Üye
yazık günah o paraya hala Nokia alanlar da varmış benim Nokia n8i attım çekmece ye aldım bi tane iphone 4s keyfime bakıyorum
Nokia n8 i internete koydum 400tl ye yinede alan olmadı ...

• Beğen
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
HTC 8X daha guzel bence ama hayirli olsun yinede :)

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
yazık günah o paraya hala Nokia alanlar da varmış benim Nokia n8i attım çekmece ye aldım bi tane iphone 4s keyfime bakıyorum

Kardeş saçmala n8 symbian Lumia 920 Windows Phone ve mükemmel ötesi bir telefon Dücane Kardeşim sana da hayırlı olsun güle güle kullan.

• Beğen
Beyinli Adam

Beyinli Adam

Üye
hayırlı olsun telefonun resimlerini çekip koyar mısın ? gerçekten tasarımı harika :ehe

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Hangi ülke ?

dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi

Almanyada yasiyorum üstad, hep aklimdaki telefonundu,simdilik iki üc saat incelemek icin zaman ayirdim, hayal kirikligina ugramadim, tasarim harika, video ve foto kaliteleri mükemmel, ana sayfayi istedigim gibi ayarliyorum, yani eksigini daha bulamadim...

hic ama hic pisman degilim

- - - Eklendi - - -

hayirli olsun guzel gunlerde kullan. İyi bir secim yapmişsin.

tesekkürler hocam :)

- - - Eklendi - - -

vay be :) ne güzel yapmışsın abi güle güle kullan ben de rüyamda lumia 920 maviyi inceliyodum :hmmm

Hocam sadece rüya ile kalmaz insallah, Allah sana en güzel telefonlari nasip etsin...

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun kardeş,kıskanmadım desem yalan olur:)

Üstadim Allah sanada daha güzelini nasip etsin insallah

- - - Eklendi - - -

N8 ile Lumia 920 kiyaslananmaz, bende N8 kullaniyordum, ama simdi lumia gercekten harika, söyle desem, anlatilmaz yasanir, ama yinede zevk meselesi, Allah sana gönlündeki telefonu almayi nasip etsin insallah

- - - Eklendi - - -

HTC 8X daha guzel bence ama hayirli olsun yinede :)

sagol Hocam, o da sana nasip olur insallah :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş saçmala n8 symbian Lumia 920 Windows Phone ve mükemmel ötesi bir telefon Dücane Kardeşim sana da hayırlı olsun güle güle kullan.

tesekkür ederim kardesim, dediklerinle cok haklisin, pisman olmayacagim bir secim yaptim

- - - Eklendi - - -

hayırlı olsun telefonun resimlerini çekip koyar mısın ? gerçekten tasarımı harika :ehe

en yakin zamanda cekerim insallah, bugün olmaz ama bu hafta icinde muhakkak olur, tabiki Allah nasip ederse...

• Beğen
Tepkiler: iyavuzoz
Metin MF

Metin MF

Üye
uygulama ve oyun sıkıntısı çekeceksin.

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın bende wp8 alacağım fakat bu nokia olurmu bilemem

• Beğen
Black-killing

Black-killing

Üye
hayırlı olsun kardeşim allah utandırmasın bende wp8 alacağım fakat bu nokia olurmu bilemem

Inan windowsta nokiadan şaşma.Çünkü nokia windows için bütün telefonlarını bıraktı ve varını yoğunu gerçekten windowsa veriyor.Ciddi çalışmalar göreceğiz inşallah.

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun kardeş gerçekten iyi bir seçim yapmışsın :)

- - - Eklendi - - -

Çok seri bi şekilde eksikler gideriliyor.

• Beğen
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
hayirli olsun kardesim.ben de nexus la 920 arasindayim suan ama nexus cok ucuz olmadigi muddetce olmaz:D

• Beğen
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Hayırlı olsunda bir telefon aldın diye forumumu bırakacaksın :hmmm

• Beğen
RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Good select :evet:

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeş belliki sen zenginsin benim N8 çekmeceye atıp da 2000 tl lik yeni bir telefon alacak param yok,ben 2 sene önce 1000 tl ye aldığım cihazla herşeyi rahatlıkla yapıyorum belki senden 1-2 dakika fazla bir zamanda ama varsın olsun.

• Beğen
Tepkiler: minoo ve iyavuzoz

cukuleaks

Üye
Mukemmel secim :oke: darısı basimiza :(

• Beğen
dücane

dücane

Üye
    Konu Sahibi

oyun ile pek alakam yok, ama hocam sunuda söylemem lazim, ilk günden bile Lumia 920´ye Nokia N8´imden fazlasiyla uygulama buldum, yani uygulama var Allaha sükür :)

- - - Eklendi - - -

sagol Allah razi olsun hocam, simdi ne desem bilemiyorum, ama telefonlar zevk meselesi, Lumia 920 tanitildigindan beri aklimdayi, gidip aldim ve hic pisman degilim, Allah sanada gönlünden gecen telefon almayi nasip etsin :)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun kardeş gerçekten iyi bir seçim yapmışsın :)

sagol kardesim, darisi da sizlere insallah

- - - Eklendi - - -

hayirli olsun kardesim.ben de nexus la 920 arasindayim suan ama nexus cok ucuz olmadigi muddetce olmaz:D

Hünkarim sen gönlünü ferah tut, ikisiylede iyi bir secim yaparsin :)

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsunda bir telefon aldın diye forumumu bırakacaksın :hmmm

Özür dilerim, kendimi yanlis ifade etmisim, forum ile maxicep´i kastetmedim, sadece symbian^3 bölümünü birakacagim :)

- - - Eklendi - - -

Thank you very much :)

- - - Eklendi - - -

Mukemmel secim :oke: darısı basimiza :(

Amin, insallah...darisi isteyen herkesin basina :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

cukuleaks

Üye
Ya abi bişey diyecem bizim okuldada düccane diye bi arkadaş var , senin huyun suyun konuşman felan onla tıpatıp aynı. Oda dindar biri sende dindar birisin mesela. Çok benziyosunuz ya :)

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...