Benden Size Büyük Kiyak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizhanxx

denizhanxx

Üye
    Konu Sahibi
Benden Size Büyük Kiyak
arkadaşlar sonunda n-gage fifa 2006yı buldum,,yükledim,,tıkır tıkır çalışıyor,,sadece benim tel 6600 ve rami n-gage den düşük o yüzden arada sırada yavaşlıyor,,.Bunu bir kişi daha denedi onda çalışmadı ;çünkü oyunu indirince sadece app klasörü war ,yane libs yok,,fakat oyunun çalışması için bazı libs dosyaları gerekli bende diğer birkaç n-gage oyunu olduğundan libs deki dosyalar da mevcut bu sayede çalıştı..siz de onun yerine fifa 2004 ün libs klasöründekileri kullanabilirsiniz.. Ancak tek bir eksiği var,,ingilizce dili mevcut değil
indirebilirsiniz

jackjack

jackjack

Üye
ngage in sitesinde böyle bi duyuru yokki nerenizden çıkarttınız fifa 2006 yı adam sadece bi tane fifa 2006 resmi koymuştur o kadar bende fifa 2005 in laz versiyonu var arkada karadenizden manzaralar indirmeye değer bulmuyorum ama paylaşım için teşekkürler tabiki

spook

spook

Üye
<div class='quotetop'>(jackjack &#064; Jan 17 2006, 07&#58;00 PM) [post=254695]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
ngage in sitesinde böyle bi duyuru yokki nerenizden çıkarttınız fifa 2006 yı adam sadece bi tane fifa 2006 resmi koymuştur o kadar bende fifa 2005 in laz versiyonu var arkada karadenizden manzaralar indirmeye değer bulmuyorum ama paylaşım için teşekkürler tabiki
[/b][/quote]

laz versiyonu yuklede bizde indirelim da

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
bende bende laz versiyonu var deyip çekilmek olmaz kardeş sendeki versiyonu buraya yükleyerek paylaşıma sunabilirsin böyle yapman daha güzel olur. hem naıslmış laz versiyonu görmüş oluruz böylece???????????

gknky

gknky

Üye
saol

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sanırım Fifa 2005&#39;in üzerine yapılmış , çünkü dosya ismi Fifa2006_Moded_Fifa2005 yazıyor..

Teşekkürler..

jackjack

jackjack

Üye
iyi şimdi upload ediom birazdan yüklerim

CooL'n'Quiet

Üye
laz versiyon ne la?

jackjack

jackjack

Üye
alın bakalım asıl benden size kıyak fifa 2005 laz versiyonu:

yeni konu açimde belki burda gören olmaz

denizhanxx

denizhanxx

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben buldum ve paylaşmak istedim,,yükleyip logonun da farklı olduğunu görünce,gerçek fifa 2006 zannettim..

jackjack

jackjack

Üye
önemli değil dostum canın saolsun paylaşman yeterli emeklerine sağlık.

RockFord Fosgate

Üye
onemlı olan paylasım gerısı onemlı deıl saol dostum

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(B@TuH@N &#064; Jan 17 2006, 08&#58;07 PM) [post=254767]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bende bende laz versiyonu var deyip çekilmek olmaz kardeş sendeki versiyonu buraya yükleyerek paylaşıma sunabilirsin böyle yapman daha güzel olur. hem naıslmış laz versiyonu görmüş oluruz böylece???????????
[/b][/quote]
yazdıın ii olmuş paylaşmamak olmaz dı dimi ama

jackjack

jackjack

Üye
paylaştık ya işte görmüonmu

msw

msw

Üye
2005 ten uyarlamaysa sonuçta oyuncular değişmiştir... bu bile güzel

jackjack

jackjack

Üye
değişiklik sadece resimlerde dostum

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sanırım Movistar Rally 3D ile NFS Underground 3D gibi bişe olmuş

madmann

madmann

Üye
ya yine çalışmıyor 6630 da ya üfff

barabelli

barabelli

Üye
kıyagın olım baba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt