Benden dünyanın en iyi telefonu Lumia 920 değil diyen arkadaşa gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Biz htc kötü yada Lumia en iyi demedik ki.Sadece donanımı herşey sanan arkadaşa yazdım onun konusunun başlığı buydu diye yazdım.Ayrıca güzellik göreceli kavramdır.Sana göre güzel olan bişey sana göre olmaz.Doğaldır.Niye zorla kabul ettirmeye çalışalım ki

Kimse HTC'ye laf atmıyor kardeş ama tamamiyle Lumia'yı kopyaladı ayrıca zaten HTC'nin diğer özellikleri Lumi'ya oranla daha düşük.

SkyLaBTR

Üye
Black-killing dostum ilk yazdığına nokta koymak isterdim ama onu da sen koymuşsun... Donanımdan pek anlamasam da işletim sistemi-yazılım falan ufak tefek anlıyom kendimce...

Tempestshine, dostum hangi cihazdan bahsediyorsun bilmiyorum ama wp de kasma olmadığını düşünüyorum

yeauw

Üye
konuya katılıyorum program eksiği windowsun olsun tamamlanır bence )

Konu Sahibi

Eyvallah kardeşim

Windows cihazlar çok stabil kasma olacağını düşünmüyorum ama isteyen Galaxy S III Alsın sonra biz Lumia alınca baba bizde niye yok bize niye almiyirsin dersiniz.

Kerim.

Üye

Keşke banim kalkmasaydi demissin.kendin uzaklasabilirsin.tutan yok

Sen ne diyorsun birader konuyu değiştiriyorsun.

- - - Eklendi - - -

Bu kadar kişi hangisi iyi diye tartışırken nerden geldi aklına Whats problem ?

Türe

Üye
En iyi diye bir kavram olmadigini ogrenmeniz kac asri alacak acep ?!

Tepkiler: 61semih

aleranol

Üye
sonuna kadar katılıyorum. bu bilinen birşey olmasına rağmen saçma arkadaşlar niyeyse hep donanımdan bahsediyor ve bozulmalarina rağmen konuyu başka yöne çekiyor.
size eş donanimli 2 örnek vereyim. su an elimde htc explorer var kendi telefonum da c7. sırf kulakligimi desteklemediği için bunu kullanıyorum. klqvyesiyle yazarken su anda ben yazdıktan 2 saniye sonra bana yetisebiliyor. halbuki c7 0.5 saniye içerisinde yazıyor. donanimlari ram olarak explorer önde gerisi hemen.hemen aynı. üstelik explorerda 2 kat ram var. performansı c7nin 2kati kadar. üstelik çok eski cekirdege sahip symbian birisi. konumuzda ise wp ve android var. wp çok üstün stabilitesi var. donanımlara bakınca zaten s4+ oldukça iyi hatta bazen exnosu geciyor. kiyaslayinca zaten.lumia performansda çok taht eziyor. birde hala fanlik yapanlar var. bunlar zaten çığır açtı biliyorsunuz bu kişileri. çok saçma seylerle insanların beyinlerini bulandırıyorlar. benim yorumum da bu

Konu Sahibi

Zorla öğreteceğiz artık kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...