Black-killing
Üye
-
Konu Sahibi
-
donanım özelliklerinden daha çok kullanılan işletim sistemi önemlidir. bunu kaç kere forumdakiler söyledi ama bazilari hala öğrenemediler şunu
tek eksiği nitelikli oyun ve uygulama olan bir nokia harikası...
Nokia kasmalarına çözüm bulsun önce
Bunun için kırıcı olmanıza gerek yok arkadaşlar. (Herkes kendini biliyor.)
Lumia 920:WP donanımı verimli kullanıyor, donanım yetersiz gelebilir ama verim yüksek olduğundan alınabilecek bir cihaz. Ortalama 1600 TL olacak.
Galaxy S3:Verim az. Ama donanım yüksek. Böylece kendince bir albenisi var. O da 1600 TL.
Sonuç olarak bir cihazda donanım sağlam, ötekinde yazılım. Ancak SONUÇ AYNI. Tamam tartışın, ancak kırıcı olmayın lütfen.
birde android gibi romlar gelistiricilere sunulsa tadından yenmez
custom romlar var zaten kardeşim.
şu cihaz yada bu cihaz iyi demek tamamen görecelidir.
en hızlısı derseniz tamam en hızlı ve verimli şu telefon denilebilir.
dünyada genele bakarsak en iyiler herzaman en çok tercih edilen olmuştur.istisnaları olabilir.920 nekadar tercih ediecek zamanla göreceğiz.
benim gözümde en iyisi 920 değil ama nokia güzel telefon yapmış buda bir gerçek.
bana göre iyi verimlilikten çok her istediğimi yapabileceğim bir telefondur.arayüzü bana hitap etmeli.wp8 in arayüzünü hiç beğenmedim.
hatta bizde wp8 launcher ve bu arayüzde müzik oynatıcısıda vardi.hemen sildim telefonumdan.
kişiye göre değişir iphone nin birçok kişinin kullanım klaylığı arayüzündeki sadelik ve telefonun havasından dolayı tercih ettiğinide biliyoruz.
telefon için kriterleri bu olanlar için eniyisi ip5 tir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?