bende neden anna güncellemesi gözükmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
bende neden anna güncellemesi gözükmüyor
arkadaşlar ne n8 de nede ovi suitede güncelleme gözükmüyor neden acaba.bakıyorum millet indirmiş bile

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Telefonunun ürün kodu henüz Anna güncellemesi çıkarılmayan yabancı bir ülkeye ait olabilir mi?
(Ör: ABD için ANNA henüz çıkmadı)

shanol28

shanol28

Üye
bende de amerika kodlu n8 var biz ne zaman yükleyebilceğiz pr1.2 de böyle olmamşıtı türkiye ye çıktığında yükleyebilmiştim ben nasıl yapıcaa bi bilen var mı

suat1111

suat1111

Üye
bendede yok

sand_storm

sand_storm

Üye
    Konu Sahibi
059b288 urün kodu bu

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar bugünkü güncellemeleri yayınlarken Nokia'nın Avrupa sitesinde açıkladılar: ABD ve Avustralia için önümüzdeki hafta veya ondan sonraki hafta çıkacakmış.
Yani ürün kodunuz bu ülkelere (yada Anna'nın henüz çıkmadığı diğerler ülkelere) aitse bekleyeceksiniz biraz daha...

alecomy

Üye
059b288 ÜRÜN KODLU telefonlar değişim ile gelen telefonlar olduğu için sadece nokia servisleri tarafından güncellenebiliyormuş bendede aynı sorunvar değişimle geldi telefonum güncelleme görünmüyor daha gidemedim servise

Kaynak:

e-militarist

Üye
telefonun tarihini 1 gün ileri alın deneyin uygulamalar /sw update. Bugün için 18 09 2011.

----------Eklendi @ 12:22:17 ---------- Yazıldı @ 12:19:54 ----------

hem dil tr iken hem de dil eng iken ayrı ayrı deneyin.

tr_s

Üye
bende hala anna guncellemesi cıkmadı sebebi ne acaba bilen var mı arkadaslar?

zelimhan

Üye
beimde telefonun ana kartı değişti.güncelemeyi bulamıyor.ya lanet olsun nokiayada onun servisinede değiştirdiği ürüne hizmeti geciktiriyor varmı böyle şey ya.

brifing

Üye
arkadaşlar bendede e7 var arabistandan aldım bendede çıkmıyor biz daha çok beklicez mi yoksa çıkmama gibi bi durumu söz konusu mu?bide navifirm de türkiye için 24 sürümü var direk onu yükselek ne olur acaba?

alper_ymn

Üye
arkadaşalar sorun ben dede var.kuzenime direkt gelen yazılımı ne bilgisayardan ne de telefondan bulabildim.galiba bunun nedeni de arkadaşımızın dediği gibi telefonun ürün kodundan olmalı,059B288 ürün kodlu arkadaşlarda baksınlar.onlarda yükleyemediyse sorun bundan kaynaklanıyor demektir.*#0000# yapın orada ürün kodu veriliyor.cevaplara göre bi çözüm bulalım

----------Eklendi @ 01:51:27 ---------- Yazıldı @ 01:17:58 ----------

evet arkadaşlar,sorun bulundu,059B288 kodlu ürünlerinizde kendimiz güncelleme yapamıyormuşuz,en yakın bi nokia bayiine götürün,insallah yüklerler.ben de kaç gündür uğraştım ama olmadı,ben de göndereceğim servise:(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt