Bende Bundan İstiyorum :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi
Bende Bundan İstiyorum :)
[video=youtube;8qmJ-9bybRQ]http://www.youtube.com/watch?v=8qmJ-9bybRQ&feature=player_embedded#![/video]

• Beğen
Tepkiler: benighted

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bu ne?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Buyrun alın:

Jerkez38

Jerkez38

Üye
yeni bir n8 parası :D
ama çok eğlenceli bir oyuncak almak isterdim :D

PriZm

PriZm

Üye
aha U.F.O :D

• Beğen
Tepkiler: distakjo
Mayk29

Mayk29

Üye
bununla ne yapılabilir...

Un1qU3

Üye
oyuncak degil de kamera niyetine kullanılabilir. üstten film cekmek cok güzel olurdu. acaba maksimum ne kadar mesafeden kontrol edilebiliyor..

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
902 tl

TheMadness

TheMadness

Üye
Yeni bir portlama daha. QT.

PriZm

PriZm

Üye
oyuncak degil de kamera niyetine kullanılabilir. üstten film cekmek cok güzel olurdu. acaba maksimum ne kadar mesafeden kontrol edilebiliyor..
50 metre. ayrica sarji 15 dk den fazla gitmiyormus...

trontr

Üye
videoya linke bakmadan ardrone olduğu kanısına vardım :D ama bu oyuncağı sybian 3 e emanet etmem. İphonenumu alırım onla oynarım. Telefon donar monar mazallah :D

Quaresma53

Quaresma53

Üye
çok iyi yaw =)

trontr

Üye
kardeş bi ram azalır çakar reseti telefon ardrone yerde. Bri mesj atar ardrone yerde. Biri arar yine aynı. Kısaca stabil değil hiç bu symbian. Kötü demiom ama arada kötü oluo

serinaga

serinaga

Üye
YAW ŞAKA gibi, Tam bi CASUS makinesi bu meret :aha:

MrUlutaş

MrUlutaş

Üye
kardeş bi ram azalır çakar reseti telefon ardrone yerde. Bri mesj atar ardrone yerde. Biri arar yine aynı. Kısaca stabil değil hiç bu symbian. Kötü demiom ama arada kötü oluo

Stabil olmadığını söylüyorsun ya Symbian Belle kullandın mı merak ettim ? 380 tane resim olan galerimi tek bir dokunuşla saniyesinde açması iphone kullanan arkadaşımı şoke ettide ondan soruyorum :S

distakjo

distakjo

Üye
    Konu Sahibi

hell yeahh

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt