acuxx Üye TALIPAVCI' Alıntı: konuyu açan arkadaşın neden banlandığını konuyu ilk gördüğümde anlamıştım ne kadar gereksiz konu açmayı seviyorsunuz yahu Genişletmek için tıkla ...
TALIPAVCI' Alıntı: konuyu açan arkadaşın neden banlandığını konuyu ilk gördüğümde anlamıştım ne kadar gereksiz konu açmayı seviyorsunuz yahu Genişletmek için tıkla ...
na zdrowie Üye Genel olarak bakarsak samsung yapıyo tabiki işlemcisi kendinin ekran kendinin kamera kendinin ses kartı kendinin
Genel olarak bakarsak samsung yapıyo tabiki işlemcisi kendinin ekran kendinin kamera kendinin ses kartı kendinin
.Behzat Ç. Üye erko merko' Alıntı: En iyi telefonları samsung yapıyor bence ki satış rakamlarıda bunu tasdikliyor zaten. Genişletmek için tıkla ... o yüzden patlıyo bataryaları
erko merko' Alıntı: En iyi telefonları samsung yapıyor bence ki satış rakamlarıda bunu tasdikliyor zaten. Genişletmek için tıkla ... o yüzden patlıyo bataryaları
avcitalip Üye .Behzat Ç.' Alıntı: o yüzden patlıyo bataryaları Genişletmek için tıkla ... onlar istisna,her telefonda olabilir böyle şeyler ona bakılırsa ip4s te kendiliğinden patladı - - - Eklendi - - - tabi samsung kaliteli demiyorum,adeta plastik yığını
.Behzat Ç.' Alıntı: o yüzden patlıyo bataryaları Genişletmek için tıkla ... onlar istisna,her telefonda olabilir böyle şeyler ona bakılırsa ip4s te kendiliğinden patladı - - - Eklendi - - - tabi samsung kaliteli demiyorum,adeta plastik yığını
osmanaslan1060 Üye [ENGİN];4560346' Alıntı: aynen sony çok yol aldı bencede kamera konusunda nokıadan önde diyebilirim Genişletmek için tıkla ... bu dediklerini nokia 808 çıkmadan önce dediğin için birşey diyemeyeceğim - - - Eklendi - - - TALIPAVCI' Alıntı: onlar istisna,her telefonda olabilir böyle şeyler ona bakılırsa ip4s te kendiliğinden patladı - - - Eklendi - - - tabi samsung kaliteli demiyorum,adeta plastik yığını Genişletmek için tıkla ... söylediklerine katılıyorum çünkü samsung plastik yığını bazı telefonlarında nokiada öyle ama nokianın çelik kasalı telefonları da var en azından - - - Eklendi - - - pRime.' Alıntı: blackberry beş para etmez ancak htc ve nokia için doğru denilebilir. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle doğru artık blackberry alan yoktur heralde
[ENGİN];4560346' Alıntı: aynen sony çok yol aldı bencede kamera konusunda nokıadan önde diyebilirim Genişletmek için tıkla ... bu dediklerini nokia 808 çıkmadan önce dediğin için birşey diyemeyeceğim - - - Eklendi - - - TALIPAVCI' Alıntı: onlar istisna,her telefonda olabilir böyle şeyler ona bakılırsa ip4s te kendiliğinden patladı - - - Eklendi - - - tabi samsung kaliteli demiyorum,adeta plastik yığını Genişletmek için tıkla ... söylediklerine katılıyorum çünkü samsung plastik yığını bazı telefonlarında nokiada öyle ama nokianın çelik kasalı telefonları da var en azından - - - Eklendi - - - pRime.' Alıntı: blackberry beş para etmez ancak htc ve nokia için doğru denilebilir. Genişletmek için tıkla ... kesinlikle doğru artık blackberry alan yoktur heralde
avcitalip Üye osmanaslan1060' Alıntı: söylediklerine katılıyorum çünkü samsung plastik yığını bazı telefonlarında nokiada öyle ama nokianın çelik kasalı telefonları da var en azından Genişletmek için tıkla ... ama Samsung'un çelik kasa kullanmamasının bence bir sebebi var çelik kasalı telefonlar çok radyasyon yayıyorlar mesela c6-01 gibi ama bir wonder'a bak 0,50 W/KG Ace 2 de aynı s3 ise 0.36 mı neydi s2 ise 3.34 mü neydi yani dahada düşük
osmanaslan1060' Alıntı: söylediklerine katılıyorum çünkü samsung plastik yığını bazı telefonlarında nokiada öyle ama nokianın çelik kasalı telefonları da var en azından Genişletmek için tıkla ... ama Samsung'un çelik kasa kullanmamasının bence bir sebebi var çelik kasalı telefonlar çok radyasyon yayıyorlar mesela c6-01 gibi ama bir wonder'a bak 0,50 W/KG Ace 2 de aynı s3 ise 0.36 mı neydi s2 ise 3.34 mü neydi yani dahada düşük
erko merko Üye .Behzat Ç.' Alıntı: o yüzden patlıyo bataryaları Genişletmek için tıkla ... Ona bakarsan iphone'da da oldu öyle bir olay. Her telefonun bataryası patlayabilir bu bahane olarak kabul edilemez.
.Behzat Ç.' Alıntı: o yüzden patlıyo bataryaları Genişletmek için tıkla ... Ona bakarsan iphone'da da oldu öyle bir olay. Her telefonun bataryası patlayabilir bu bahane olarak kabul edilemez.