bence kesin yapılması gereken bişey

Sponsorlu Bağlantılar

sizce....?

• olmalı

Kullanılan: 9 60.0%
  • olmamalı

Kullanılan: 6 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bora

Bora

Üye
Hazır konu açılmışken bende bir ricamı dile getireceğim.

S60 ve Mobil program içerenen konularda eklentilere alternatif olarak jar, veya sis halide eklensin. Yani rarlamadan verilsin.Mobil internet kullanıcıları için rar dosyalarını telefonda açmak gerçekten çok zahmetli oluyor.

Mesela zip. formatında sıkıştırılsa zipleri çok rahat açabiliyoruz.Ancak rar formatı gerçekten kabus...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
FreeUnrar programı ile açabilirsin Bora :)
Veya x-plore kullan :)

Revengeful

Emekli Yönetici
bence hayır. 2link koyulma zorunluluğu olmalı. Benim premium um var ve rapid benim için tercih o yüzden.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şu an her saat indirelebiliyor..engelleme diye birşey söz konusu olamaz...

mazlum1790

mazlum1790

Üye
    Konu Sahibi
niye ben indiremiyorum

gecegezgini_06

gecegezgini_06

Üye
altarnetıf lınk en guzel cozumdur bunun ıcın rapidin engellenmesı bazı uyelerın paralı uyelıklerını dusunulmedıgını gosterır bence

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Engelleme söz kousu bile olamaz tabi, ama bir site var sen ona yüklüyorsun o da 8 upload sitesine bir anda yüklüyor ve linklerini veriyor, onu kullanabilirsiniz. Adresi , biraz araştırın buna benzer daha farklı siteler var, az zaman da çok iş yapabilirsiniz. Bu siteye rabid adresini yazınca doğrudan indiriyor ve başaka sitelere yüklüyor, böylece mevcut rapid dosyalarını başka sitelere yükleyip oradan indirebilirsiniz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bir de şöyle bir site var, Oflunun verdiğinden daha da fazla siteye upload imkanı sunuyor:)
27 farklı upload sitesine aynı anda upload imkanı sağlıyor

Ekli dosyalar

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
Bir de şöyle bir site var, Oflunun verdiğinden daha da fazla siteye upload imkanı sunuyor:)
27 farklı upload sitesine aynı anda upload imkanı sağlıyor
bunu ayrı bir konu yapabiliriz tabi birisi yapmadıysa ... :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt