turaniaCCC
Üye
Pardon 1 harf yanlış okumuşum. Konuya kaptırdım kendimiöglenci yazmis![]()
Pardon 1 harf yanlış okumuşum. Konuya kaptırdım kendimiöglenci yazmis![]()
Al bi su iç yavaş hacıdinime imanıma yarıldım gülmekten yaaaaa![]()
![]()
![]()
![]()

Ama benim kadar ağır olan varmı bilemem 
Hahahaha![]()
![]()

İki kere okula giderken çantamı evde unutmuştum okula uyandığım kıyafetle gittim okula gitmedim ama bakkalın orda aklıma geldi bunun gibi çok salaklık yaptım
Baktım saat kaç
Gökyüzü kapkaranlıktı düşünsene o anki halimi
6.sınıfta bi çocuk , sabahın köründe sokakta kedi yok çıkıyo okula gidiyo bomboş bahçede mal mal oturuyo 
Pardon 1 harf yanlış okumuşum. Konuya kaptırdım kendimi
yazdim sonra bunu ben nasil fark edemedim dedim tekrar okuduktan sonra fark ettim 
Az önce de dediğim gibi babam polis memuru izindeyen köye gitmiştik. babamın evde olmadığını ve silahı da almayı unuttuğunu gördüm
Silahı kaptım aldım ve ateş etmeye başladım balkondan, bu arada millet tarlada çalışıyor ben de patara çatara kütere tarlalara doğru sıkıyorum. Daha sonra Enes diye bir ses duydum ve ardından gerisi karartı !
tek vuruş ile knock out oldum
15 dakikada gelmişim kendime "Babam sağ olsun." 
Madem anlatıyoruz ben de anlatayımbabam polis memuru izindeyen köye gitmiştik. babamın evde olmadığını ve silahı da almayı unuttuğunu gördüm
Silahı kaptım ldım ateş etmeye başladım balkondan, bu arada millet tarlada çalışıyor ben de patara çatara kütere tarlalara doğru sıkıyorum. Daha sonra Enes diye bir ses duydum ve ardından gerisi karartı !
![]()
tek vuruş ile knock out oldum
15 dakikada gelmişim kendime "Babam sağ olsun."
![]()

siz boş zamanlariniz da ne iciyorsunuz![]()