Ben ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zombaka

zombaka

Üye
İki kere okula giderken çantamı evde unutmuştum okula uyandığım kıyafetle gittim okula gitmedim ama bakkalın orda aklıma geldi bunun gibi çok salaklık yaptım

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
İki kere okula giderken çantamı evde unutmuştum okula uyandığım kıyafetle gittim okula gitmedim ama bakkalın orda aklıma geldi bunun gibi çok salaklık yaptım

Saatler 1 saat geri alınmıştı , o günde okula 1 saat erken gidecektim , evdeki saatleride ayarlamayı unuttum. Sabahın köründe mal gibi okulda oturuyorum bekliyorum. 40 dk bekledim hiçkimse yok. Bekliyorum hala yok. :D Baktım saat kaç :D Gökyüzü kapkaranlıktı düşünsene o anki halimi :D 6.sınıfta bi çocuk , sabahın köründe sokakta kedi yok çıkıyo okula gidiyo bomboş bahçede mal mal oturuyo :d:

burakkk97

Üye

Pardon 1 harf yanlış okumuşum. Konuya kaptırdım kendimi

senin yorumu okuduktan sonra bakinca ben de oyle okumustum hatta senden alinti yapip :kop: yazdim sonra bunu ben nasil fark edemedim dedim tekrar okuduktan sonra fark ettim :)

Enes

Enes

Üye
Madem anlatıyoruz ben de anlatayım :D Az önce de dediğim gibi babam polis memuru izindeyen köye gitmiştik. babamın evde olmadığını ve silahı da almayı unuttuğunu gördüm :D Silahı kaptım aldım ve ateş etmeye başladım balkondan, bu arada millet tarlada çalışıyor ben de patara çatara kütere tarlalara doğru sıkıyorum. Daha sonra Enes diye bir ses duydum ve ardından gerisi karartı ! :D :D tek vuruş ile knock out oldum :D 15 dakikada gelmişim kendime "Babam sağ olsun." :D

• Beğen
Tepkiler: Dede

burakkk97

Üye
Madem anlatıyoruz ben de anlatayım :D babam polis memuru izindeyen köye gitmiştik. babamın evde olmadığını ve silahı da almayı unuttuğunu gördüm :D Silahı kaptım ldım ateş etmeye başladım balkondan, bu arada millet tarlada çalışıyor ben de patara çatara kütere tarlalara doğru sıkıyorum. Daha sonra Enes diye bir ses duydum ve ardından gerisi karartı ! :D :D tek vuruş ile knock out oldum :D 15 dakikada gelmişim kendime "Babam sağ olsun." :D

benimki de polis kucukken sarjordeki mermileri cikarip cikarip takardim hep kizardi gecen yaptim gene kizdi hic degismemis :)

• Beğen
Tepkiler: Enes
otostopçu

otostopçu

Üye
sen...

burakkk97

Üye
o... :ehe

otostopçu

otostopçu

Üye
biz...

burakkk97

Üye
siz...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Neyin kafasındasın -ız ? :D

otostopçu

otostopçu

Üye
onlaaar...

MrExpert

MrExpert

Üye
Okuldayken Birkeresinde pazar günüydü Ben erkenden kalkıp (pazartesi günü zannedip) Okul kıyafetlerini giyip acele ile okula gittmiştim :D:D

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Abartmışsın be oğlum sende :D

- - - Eklendi - - -

Abartmışsın be oğlum sende :D

KayraBey

KayraBey

Üye
siz boş zamanlariniz da ne iciyorsunuz :)

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
kardesimle dershaneye giderken 2saat (lafingelisi) kapiyi acmaya calisiyordum bir baktim kardesim sag taraftan iceri giriyor ve bana siritiyordu :)

mstf_l

mstf_l

Üye
Ben ki aynı anda hem gözümdeki gözlüğü hem de kulağımdaki kulaklığı aynı anda yarım saat aradığım için bunlar garip gelmiyor :D

- - - Eklendi - - -

siz boş zamanlariniz da ne iciyorsunuz :)

Ah bi de ben anlayabilsem :D

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
birde kucukken abimle disi tavuklari erkek tavuklarin ustune cikartmisiz erkek tavuklarada hep siz mi yapcaniz diyomusuz

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt