Ben ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Ben ...
televizyon izlerken gofret yiyip bi elimde gofret çöpü diğer elimde kumanda dururken , mutfağa kadar gidip kumandayı çöpe atıp diğer elimdeki çöple kanal değiştirmeye çalışan ve kanal değişmeyincede dükkana kadar gidip "abi şu kumandaya göre pil ...... ??!?" diyip elimdeki şeyin kumanda değil çöp olduğunu ve kumandanın nerede olduğunu merak edip 2 gün boyunca tüm evi en ufak köşesine kadar didik didik arayıp annemim "olum bu ne burda" dediğinde çöpteki kumandayı gören insanım ....

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
lisedeyken hiç unutmuyorum öğlenciydim arkadaşım annesinin verdiği çöpü kapıda atmak yerine dalgınlıkla okula getirmişti olur böyle şeyler.

burakkk97

Üye
21 Araliga ne kaldi biraz daha sabret :ehe

• Beğen
Tepkiler: Dede
doctorrr

doctorrr

Üye
Hayır küçükken ekmek almaya giderken bi' elimde çöp, bi' elimde de para tutup parayı çöpe attığımı bilirim kafalara gel :gul: Ne geçiyosa aklımdan artık :D Özlüyorum çocukluğumu kafandan başka yükün yok...

burakkk97

Üye
@HacKLess abi senin dogum yili kac ?
pm de olur :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
@HacKLess abi senin dogum yili kac ?
pm de olur :)
1995 :)

- - - Eklendi - - -

Hayır küçükken ekmek almaya giderken bi' elimde çöp, bi' elimde de para tutup parayı çöpe attığımı bilirim kafalara gel :gul: Ne geçiyosa aklımdan artık :D Özlüyorum çocukluğumu kafandan başka yükün yok...
O bana bikere değil hep oluyordu :D

Kantinde browni alıyorum. Adam elini uzatıyo bi elimde para bi elimde browni, browniyi uzatıyorum . İntihar sebebi :D Kantinci çok pis küfretti ozmn :D

- - - Eklendi - - -

Çocukluğumu ben nasıl özlüyorum bi bilsen :)

Kerim.

Kerim.

Üye
:zong:

ümran

Üye
bazen elimdeki bişeyi ,dakkalarca aradığm oldu :D

burakkk97

Üye
lise son yani :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
televizyon izlerken gofret yiyip bi elimde gofret çöpü diğer elimde kumanda dururken , mutfağa kadar gidip kumandayı çöpe atıp diğer elimdeki çöple kanal değiştirmeye çalışan ve kanal değişmeyincede dükkana kadar gidip "abi şu kumandaya göre pil ...... ??!?" diyip elimdeki şeyin kumanda değil çöp olduğunu ve kumandanın nerede olduğunu merak edip 2 gün boyunca tüm evi en ufak köşesine kadar didik didik arayıp annemim "olum bu ne burda" dediğinde çöpteki kumandayı gören insanım ....

Allah'ım yaaaaa :kop2: :kop2: :d: :d: :zuhaha: :zuhaha: :kop: :kop:

badmus

badmus

Üye
yazin deniz gözlügünü kafama takmisim. bikac saat gecince artik gozlugu hissetmez oldum. sonra şezlongta gozlugu aramistim 10 dakika :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Hahahaha :D :D

burakkk97

Üye
o degil de bendeki problem de emin olamiyorum okuldan eve geliyor bazen bu ev bizim mi diye 3 5 dakika dusundugum oluyor bazen dersanede de oluyor sinifin kapisi kapaliyken ders bizim mi yanlis mi geldim bugun dersane var miydi diye kac defa saate telefona baktigimi hatirliyorum :) hatta bi keresinde hoca kapiyi acti sen ne yapiyon iceri gelsene dedi :)

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
Enes

Enes

Üye
Babam şark görevini Van da yaptı. Ben de Van da yürümeyi öğrenmişim ve gidip tezgahın altına girip uyumuşum :D daha sonra annemin rast gele sesimi duymasıyla bulunmuşum çok korktum :( :D

badmus

badmus

Üye
Babam şark görevini Van da yaptı. Ben de Van da yürümeyi öğrenmişim ve gidip tezgahın altına girip uyumuşum :D daha sonra annemin rast gele sesimi duymasıyla bulunmuşum çok korktum :( :D

:zuhaha: iyimiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt