Ben Yine Kararsız Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RockFord Fosgate

Üye
2.sıne katılmıyorum
1.sı dogru ama wersıyonla hallolacak
3e de kısmen katılmıyorum
4tamamen sacma hıcbısey yok babalar gıbı
5e katılıyorum

zoom

Üye
    Konu Sahibi
konu n70'e kaydı yaa benim soru kaynadı

gknky

gknky

Üye
bana sorarsan d600 adam gbi telefon :

barabelli

barabelli

Üye
d 600 devrı bıttı bence gknky ama guzeldı

RockFord Fosgate

Üye
yok be ne umutlarla bekledık fossss cıktı))

zoom

Üye
    Konu Sahibi
bu sefer karar verdim artık değiştirmiycem

bekliycem Mayıs'a kadar Almanya'dan ya w900 yada w810 alcam artık kesin diyorum

olurda alamazsam almanya'dan artık buradan alırım fiyatına bakmadan

asekitmez

Üye
Bence telefondaki önceliklerinizi belirleyin. şayet fotoğraf önemli değil ise p910i yi düşündünüzmü veya fotoda önemli diyorsanız P990 ı beklemeyi düşünmezmisiniz? Pserisinde diğer uygulamalar zaten mükemmele yakın sadece foto ya gerekli önem verilmemiş oda p990 da 2mp lik kamera ile düzeltilmiş. Ayrıca p990 da wi-fi bağlantıda olacak nedersiniz? tabiki telefon bir zevk işi büyüklüğü falan gibi şeylere önem veriyorsanız başka çünki p serisi büyük telefonlar oluyor . Ben 1 yıldır 910 kullanıyorum 6680 i yeni aldım. ancak 990 çıkınca 910 u değişeceğim.

murat1283

murat1283

Üye
Abi Girin Bi Telefoncuya Fiyat Arastırın Ama Nokia Ya Baska Telefon Tanımamm Su An Elimde N99 Var Tek Sorunu Telefonun Camerası Normal Yanı Bu Kalitedeki Bi Telefona Ses Bomba Dokunmatik Ekran Ayrıca Kalemi Var Ister Kullan Ister Kullanma Artı 45 Tane Canlı Televizyon Kanalı Cekior Ve Cok Nett Nokiaa Piyasaya Sürsün Cok Para Yaparr Görmek Isteyen Varsa Resim Koyabiliriz:) Süperbisey

west_advisory

west_advisory

Üye
kardsssssssssssssssss ne alırrrrrrrrrrsannnnnnnnnnnn al ne olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

enigma

enigma

Üye
adam 2006 da yazmış yaw :D etmeyin 10ncu telini değiştirmiştir :D:D:D komikkkkkkkkkkkkkk

zafeer

Üye
en guzel tel k810i dir tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt