Şimdi uzun uzun bir açıklmama getirecem , aklımdan geçen bunlar , bunları en az 10 sefer düşünmüşümdür.
N70 alırsam , belli bir süre sonra sıkıntı duyacağımı sanmıyorum , elime de almadım ama en az 100 tane fotosuna baktım , çok kalın gibi geldi.Aldığımı düşündüm , hafızam yetersiz baştan , eqolaizer yok , fotoğrafları güzel ama aklımın diğer ucundaki W800i fotoğrafları aklıma gelince ve aTTra'nın K750i ile çekmiş olduğu manzara fotolarını bana gönderince yine rota W800i'ye kayıyor.Ses kalitesi de aynı durumda.Ama kullana abilerim arkadaşlarım da ısrarcı tutumları da beni düşündürüyor.
Ama N70 alırsam avantaj olarak düşündüklerim ise şöyle.
Symbian var , ne olursa olsun benim için avantaj değil ama sıkıntılı günlerde yardımcı oluyor.
N70 biraz daha karizma duruyor W800i'ye göre.
Video çekimi çok hoş.
WMA - OGG gibi çok çeşit formatlarda multimedia parçalarını çalabilme imkanım var ve küçük boyutta.
Bu kadar aklıma geldi şuan yeni uyandım da tam kendimde değilim
---
W800i alırsam , hafıza sorunum olmayacak , ses ve fotoğraf kalitesini en üst seviyede yaşıyacağım ( N70 ve W800i arasında ) , 3.5 MM Jack avantajım olacak , ekstradan masraf değil hafıza ile birlikte , pil ömrü kat kat daha uzun , MP3 Player ve Eqolaizer ayarları benim için önemli bir konu , Amfi gibi müzik sistemlerine bağlayabileceğim , kendinden başka özgür olarak farklı kulaklık kullanabileceğim , daha küçük ve kibar , hafif , ama tek kuşkum sıkılır mıyım korkusu
--------
Bunları göz ününe alarak W800i almaya kadar verdim.
Teşekkürler..!