Ben Yine Kararsız Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Dogru seçim

Hayırlı olsun şimdiden

RockFord Fosgate

Üye
gokhan N70 ı kenera atma bak gel benı dınle!!!kullanan bılır 1bak attrada aldı!:)

zoom

Üye
    Konu Sahibi
n70 nasıl güzel mi ki?

merak etmeyin fikrimi değiştirip n70'e geçmedim ona param yetmez

__Midas__

__Midas__

Üye
valla 700 ytl param olsa gider 9500 alırım(ikinci el),karizma içün yani.....

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(RockFord Fosgate &#064; Jan 16 2006, 09&#58;47 PM) [post=253951]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
gokhan N70 ı kenera atma bak gel benı dınle&#33;&#33;&#33;kullanan bılır 1bak attrada aldı&#33;:)
[/b][/quote]
Ali de geçdi velide geçti sende geç bak kalite sen bu zihniyetlemi yasıosun..
Attrada satar 2 gün sonra
Yaw ben n70&#39;de kullandım n90&#39;da n70 bence tamamen 6680 tipinde bisi kamerayı begenmedim ve elde kaba duruo n90 kaba falan ama kapakı açınca süper n90a laf yok ama n70 benim için

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Şimdi uzun uzun bir açıklmama getirecem , aklımdan geçen bunlar , bunları en az 10 sefer düşünmüşümdür.

N70 alırsam , belli bir süre sonra sıkıntı duyacağımı sanmıyorum , elime de almadım ama en az 100 tane fotosuna baktım , çok kalın gibi geldi.Aldığımı düşündüm , hafızam yetersiz baştan , eqolaizer yok , fotoğrafları güzel ama aklımın diğer ucundaki W800i fotoğrafları aklıma gelince ve aTTra&#39;nın K750i ile çekmiş olduğu manzara fotolarını bana gönderince yine rota W800i&#39;ye kayıyor.Ses kalitesi de aynı durumda.Ama kullana abilerim arkadaşlarım da ısrarcı tutumları da beni düşündürüyor.

Ama N70 alırsam avantaj olarak düşündüklerim ise şöyle.

Symbian var , ne olursa olsun benim için avantaj değil ama sıkıntılı günlerde yardımcı oluyor.
N70 biraz daha karizma duruyor W800i&#39;ye göre.
Video çekimi çok hoş.
WMA - OGG gibi çok çeşit formatlarda multimedia parçalarını çalabilme imkanım var ve küçük boyutta.
Bu kadar aklıma geldi şuan yeni uyandım da tam kendimde değilim

---

W800i alırsam , hafıza sorunum olmayacak , ses ve fotoğraf kalitesini en üst seviyede yaşıyacağım ( N70 ve W800i arasında ) , 3.5 MM Jack avantajım olacak , ekstradan masraf değil hafıza ile birlikte , pil ömrü kat kat daha uzun , MP3 Player ve Eqolaizer ayarları benim için önemli bir konu , Amfi gibi müzik sistemlerine bağlayabileceğim , kendinden başka özgür olarak farklı kulaklık kullanabileceğim , daha küçük ve kibar , hafif , ama tek kuşkum sıkılır mıyım korkusu

--------

Bunları göz ününe alarak W800i almaya kadar verdim.

Teşekkürler..&#33;

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Arkadaslar bildiginiz gibi 1.5 ay önce w800i aldım..Ben telefonumdan çok memnunum istedigim her özellik var isteklerimi karsılıyor bundan önce 7610 kullanıyordum kamera igrençti ses yoktu tek artısı symbiandı w800&#39;e geçince symbianı falan hiç aramadım 4 tane symbian program yüklüyoruz seviniyoruz w800&#39;e program yuklemeye gerek yok çünkü hersey içinde mevcut zaten..
Kamera desen W800i çok net şuan piyasadaki en iyi fotograf çeken tellerden biri,n70 kullandım kamerası w800 gibi net degil ve gokhanında dedigi gibi eko ayarı falan yok
w800&#39;ün kulaklıgıda çok süper ses falan veriyor radiosu rsd bu yönü çok güzel işde benim w800&#39;le çekmiş oldugum bi resim koyayım size,iyice bir bakın farkı anlayın kapalı ortamda çekim dısarıda cok daha güzel

<span style="color:#009900">Resim boyutu forumda düzenine uygun olmadığı için linke tıklayabilirsiniz.</span>

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Ağzımı sulandırdı

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Kusura bakmayın elimde bu vardı bunu ekledim

RockFord Fosgate

Üye
ses benım ıcın 2.planda cunku ipod vıdeom war:)fotoda cok cekmıyorum ama yeterlı bence+vıdeo cok onemlı vıdeosu super&#33;&#33;&#33;tıpı karızma&#33;&#33;bende bej war herkes cıkardıgımda super dıyo karızmaymıs dıyo rengı supermoıs dıyo yanı kaba deıl&#33;&#33;&#33;+symbıanda onmlı bnm ıcın &#33;&#33;o yuzden n70 ama tercıhınız ses ve fotorafsa+kucuk boyutlu bı telse tabıkı w800 tek gecerım&#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Mesela şu açıdan bakınca çok kalın geldi bana

zoom

Üye
    Konu Sahibi
acaba bana 550-600 milyon arası k750i&#39;den daha iyi diyebileceğiniz bir telefon var mı??

ayrıca k750i ile w800i arasında çok fark varmı uçuş modu walkman gibi şeylerin dışında yani biraz daha fazla verip w800i almak daha mı mantıklı

birde bazı kişiler k750i nin tuşları sert diyor bazıları değil diyor kafam çok karıştı sert mi yumuşak mı??

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Sert ama sana göre sert nasıl yumuşak nasıl onu ayırt edemedim doğrusu

Sert derken basınca ses çıkıyor , aynı 7610&#39;daki gibi.Aşırı değil ama.

Ayrıca W800i alırsan , hafıza sorunun da olmaz

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Tabiki benim için symbian önemli ve illa nokia olsun diyenler varsa N70 güzel telefon

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
<div class='quotetop'>(cepix &#064; Jan 18 2006, 10&#58;38 AM) [post=255223]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Tabiki benim için symbian önemli ve illa nokia olsun diyenler varsa N70 güzel telefon
[/b][/quote]

ßizim komşu N70&#39;in iç mekan video çekiminden hiç memnun değilmiş acayip yavaş diyor sizdede böyle bi problem var mı ? Sormamı istedi

Gokhan43

Gokhan43

Üye
N70 almamaya karar verdim , almamak için bir çok nedenim bile var

RockFord Fosgate

Üye
chellenger yok ole bısey bende ıstersenız ceker koyarım&#33;&#33;komsuna soyle:))belkı 3gp cekıyodur bı baksın&#33;&#33;

gokhan telefon hıııcccte kalım deıl sakın fotolara aldanma&#33;&#33;&#33;aırca o sebeblerı merak ettım:)))

Gokhan43

Gokhan43

Üye
1 - Galerisi berbat , Yeni Klasör açma vs. yokmuş.

2 - Radio&#39;dan cızırtı geliyor , yeni FW ile uğraşamam.

3 - MP3 Player da sanırım sorun var , müzikleri Galeriden dinleme gibi bir durum söz kponusu sanırım , kullananlardan duydum.

RockFord Fosgate

Üye
yooo mp3 playerda sorun yok bı kerem atmasyom olmasın&#33;&#33;&#33;bu 1
2 galerı evet bıraz kotu gıbı gelıyo ama bıraz kurcalarsan yenı album(yanı klasor)acabılıyon
3 radıodan cızırtı duyulmuyo bıle yenı wersıyonla hallolacak &#33;&#33;

Gokhan43

Gokhan43

Üye
N70 kullanan arkadaşlardan alıntılar , DH&#39;den

<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'>Radyoda kulaklıkla dinlerken cızırtı var... yeni firmwarelerde yok ...eskilerde firmware lerle giderilebiliyor ...

Yön tuşlarının joystick fonksiyonu yetersiz...

Gece ( tungsten,sarı ışık) ortamda foto çekimleri yeterli değil...

Mp3 playlist oluşturma programlarında bir çok bug var....

Karanlık çekimleri pek iyi değil... Ben hiç beğenmedim... Flaoransada hafif noise var.. Dah karanlık ortamlarda fazla noise var..
[/b][/quote]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt