Ben Yine Kararsız Kaldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zoom

Üye
    Konu Sahibi
Ben Yine Kararsız Kaldım
bildiğiniz gibi w900i almaya karar vermiştim Mayıs ayında Almanya'dan

ama tabi bekleyemiyorum mayıs'a kadar

dedim acaba buradan başka bir telefon mu alsam? mesela w800i

çünkü şimdi mayısa kadar bekliyecem ve belki fiyatı pek düşmeyecek w800i'nin hem ozamana kadar daha güzel telefonlar çıkacak bundan eminim bende şimdiden w800i alırsam o güzel telefonlar çıkana kadar zaten w800i eskimiş olur artı parada biriktirmiş olurum ve gönül rahatlığı ile değiştiririm telefonumu DİYE DÜŞÜNDÜM.

ayrıca almanyadan alacağım telefon garantili ve faturalı olduğu halde burada acaba kaçak muamelesi mi görür yoksa kayıt altına alırlar mı onuda öğrenemedim bilen varsa bilgilendirsin.

son olarakta ordaki telefonları kırıyolarmış yani simlock'unu n70'i felan kıramıyolarmış galiba yeni telefonları. acaba bu w900i'yide mi kıramıyolar sonra bekliyipte kırılmıyomuş diye alamamam gibi bişiy olursa.

aTTra

Üye
Ya bi telefon al artık ya ALLL! En kötüsünden olsa bile ALL be ya ALL !

ChaLLenGeR

ChaLLenGeR

Üye
Git bi dükkana nefesini tut ve W800i al

VoLo

VoLo

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 15 2006, 01&#58;09 AM) [post=252586]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

doğru sölüyo git ve al

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Yeterki al...

zoom

Üye
    Konu Sahibi
ya tamam alacazda en kötüsüde aldıktan sonra pişmanlık duymak bunu yaşarsam artık yani ne diyim okadar bekledim ve yanlış bir seçim yaptım diyip üzülmek istemiyorum.

bi size danılıyım dedim herseferki gibi

ama sizede artık gına gelmiş benden

aTTra

Üye
Ya neden illaki Sony Ericsson?

Samsung&#39;a bak, Nokia&#39;ya bak?

RockFord Fosgate

Üye
baba al sen w800 i yı tamam allah askına al ya&#33;&#33;&#33;

tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
al w800i ve keyfine bak pişman olmayacaksın

zoom

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(aTTra &#064; Jan 15 2006, 01&#58;27 AM) [post=252605]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Ya neden illaki Sony Ericsson?

Samsung&#39;a bak, Nokia&#39;ya bak?
[/b][/quote]

çünkü samsung&#39;un güzel olan telefonu benim için bi d600 var bide i300 var ki ikiside pahalı ve i300&#39;üde Türkiye&#39;de daha görmedim

nokia&#39;ya gelirsek w800i gibi kaliteli kamerası olan bi n90 var n70 nasıl bilmiyorum ama w800i&#39;nin kamerası ve sesi kalitesinde bir telefon nokia&#39;da çok pahalı o yüzden s.e.

abuvice

abuvice

Üye
Bombasın zoom

__Midas__

__Midas__

Üye
kararsızlık çok kötü bir akşam otur alabileceğin tel modellerini ve maximum verebileceğin parayı koy arasından seç,
sabah git ve ben şunu istiyorum de aga başka türlü arada kalırsın ve alamassın...

kikaksk

kikaksk

Üye
kararsızlık cok kötü bişiydir ya...hele telefon konusunda...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Bakın ben bile kararsın kalmaya başladım , W800i mi yoksa N70 mi alsam diye düşünüp duruyorum

kikaksk

kikaksk

Üye
bence w800i al yok yok d600 yok onu da alma senn n70 al....

cumcum23

Üye
<div class='quotetop'>(ChaLLenGeR &#064; Jan 15 2006, 02&#58;09 AM) [post=252586]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]
bunlar gerçekler git artık al bişeyler ister 3310al a1018 al ama artık al aaa

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Sen bu kafayla çok yaşamazsın Zoom

RockFord Fosgate

Üye
zzzzooooomm al artıkın beah&#33;&#33;&#33; al w800i yı fıyatı ucuz guzel tel&#33;&#33;

free

free

Üye
<div class='quotetop'>(Gokhan43 &#064; Jan 15 2006, 04&#58;04 PM) [post=252890]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Bakın ben bile kararsın kalmaya başladım , W800i mi yoksa N70 mi alsam diye düşünüp duruyorum
[/b][/quote]
ya w800 al ya n90
n70i kesinlikle sevmedim
sönük bir ekran 6680 tarzı fotolar

Gokhan43

Gokhan43

Üye
W800i alacağım artık , N70&#39;i bi kenara attım , yarını bekliyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt