BEN vodem ALCAM sorum olcak arkiler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askmmm

Üye
    Konu Sahibi
BEN vodem ALCAM sorum olcak arkiler?
ya vodem lacam aldıktan sonra hattımı takcam internet paketimi yapcam sonra progrmaını kurcak dirk int. gircek demi bi tek vodem ve aylık net 8 tl odücem baskada para odemicem değilmi arkadaslar

BBBLLLNNNTTT

Üye
vodem alıp kendini batırma..daha guzel yollar varken..vodem zaten cebinde duruyorrrrrrr:megafon:

Da®kness

Da®kness

Üye
Bende şunu merak ediyorum. Vodafone bayilerine gidip sim kartsız olarak 3G modem cihazlarından satın alabilirmiyiz? Tabi bu modem cihazını aylık cepnet (7.99luk paket) dahilinde kullanacağım... Yada sim kartımızı telefon dışında başka modem cihazlarıylada kullanabilirmiyiz. Nokianın sitesinde böyle bir modem var ancak piyasada bu modem bulunurmu bilmiyorum. Telefonu bu ızdıraptan kurtarmam lazım... Sürekli şarj yapayapa bataryam öldü. Ah ttnet senin telefon hattı satma hırsından, benimde sabit telefon faturası ödemek istememe inadımdan bütün bu cambazlıklarr !!!:off:

aylanc3

aylanc3

Üye
Bende LG nin GM735 i var. Aynı düşünceyle Hattımı Vodafone'a taşıdım.
Hattımı taşırken, bayideki arkadaş illaki en az çep avantaj mini olmak üzere bir paket seçme zorunluluğum olduğunu söyledi. Ben en düşük paketi seçtim 15TL galiba heryöne 150 dk. Sonra internette baktım ki "tarife saniye" adında, sabit ücreti sıfır olan bir tarife varmış.
Yani: tarife saniye seçip, aylık cepnet paketi alırsan (hani 8 TL olan) dediğin olur amaaaaa,
Ben hiçbir zaman sorunsuz giremedim. Son bir haftadır sürekli hata alıyorum ve giremiyorum internete. ilginçtir: Turkcell hattımı takınca, vodafone ayarlarıyla bile bağlanabiliyorum ama vodafone nedense kendini kastırıyor. Biraz pişman bile oldum aslında- şimdi vodem alsam aynı sorunu yaşarmıyım diye şüphem var....

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
ya vodem lacam aldıktan sonra hattımı takcam internet paketimi yapcam sonra progrmaını kurcak dirk int. gircek demi bi tek vodem ve aylık net 8 tl odücem baskada para odemicem değilmi arkadaslar
s.a arkadasım.ben 4 gün önce aldım vodemi.gayet iyi bi sorun yok.3 aylık taahhüt yapıyosun.3 ay boyunca 29 lira 4 gb. kullanıyosun.3 ay sonra hattını konturlye cviriyosun.10 liralık kontor alıyon 8 lirası nete düşüyo.aylık 8 liraya nete giriyosun sınırsız.kota aşma gibi derdinde olmuyo.vodem sayacı var.ayarlıyosun mesela ben 4 gb oldugu için 4000 mb diye ayarladım.4000 mb olunca uyarı veriyo.diyecegim budur.pc suıt le giriyodum önceden ama telefonun batarya ömrünü çok cabuk tükettiği için bu yola basvurdum.kendi vodafaone hattımı taktım vodeme sınırsız net paketim vardı.onu da calıstırdı.ntte sörf yaparken sorun yok hızı gayet iyi.ama indirmelerde ve videolar da yavaş.hızı cok düşüyo.ama gezinirken bekleme olmuyo.

--------------- Ekleme ---------------

Bende şunu merak ediyorum. Vodafone bayilerine gidip sim kartsız olarak 3G modem cihazlarından satın alabilirmiyiz? Tabi bu modem cihazını aylık cepnet (7.99luk paket) dahilinde kullanacağım... Yada sim kartımızı telefon dışında başka modem cihazlarıylada kullanabilirmiyiz. Nokianın sitesinde böyle bir modem var ancak piyasada bu modem bulunurmu bilmiyorum. Telefonu bu ızdıraptan kurtarmam lazım... Sürekli şarj yapayapa bataryam öldü. Ah ttnet senin telefon hattı satma hırsından, benimde sabit telefon faturası ödemek istememe inadımdan bütün bu cambazlıklarr !!!:off:
arkadasım vodemi alıyosun 8 liralık paketinle calısıyo sorun yok yani.ben aldım 3 aylık 4gb bittikten sonra 8 liralık konturluye dönecem.bende senin gibi telfonun bataryasını bitirmemek için bu yolu sectim.kendi hattımı taktım 8 liralık paketti sorun olmadı calısıtı.tavsiye ediyom ben.500 liraya 5800 aldım her gün sarj etmekten hatta sarjda takılı durmasından canım sıkılmaya baslamıstı.bu iyi oldu.sorun yok şimdilik.

garipnetci

garipnetci

Üye
kardşeim sakın alayım deme çok yavaş..
5-10 kb ile bağlanırsın nete enfazlada 30 kb ile ceptelefonun varsa cepnete abone ol ayda 8 lira aynı şey hız olarak vodem alma batarsın tak telefonunu pc ne gir netine hatta o daha hızlıdır benden sana nasiyat kardeşim sakın alma.

Master_sezer

Master_sezer

Üye
Evet teli pc bağlayın hız modem den daha hızlı..................

ibrahim19100

ibrahim19100

Üye
Evet teli pc bağlayın hız modem den daha hızlı..................
saçma sapan konuşmayın laa.hayret bişey arkadas.ben 6 aydır cep telefonunu pc ye baglayıp girdim nete.100mb kadar 7.2 mbit le baglanıyosun.ama pcden baglandıgın için 100 mb en fazla 2.gün doluyo.ondan sonra kablumbaga hızıyla yaklaşık 10 kat düşüyo hızın.adam cep telefonuna göre ayarlamış 100 mb ı.pc den girip youtubeden 10 dakkalık 2 tane video izle 100 mb doluyo.bilmem anlatabildim mi.üztelik telefonu şarjdan hiç çıkartmaman lazım.buda bataryaya çok zararı oluyo.telefonu baglayana kadar vodemi taksan pc ye daha mantıklı değil mi.aklı olan bu sorunu cevabını iyi bilir.her ikisinide deneyen biri olarak söylüyorum.3 ay 29 lira sık dişini.ondan sonra faturalı olan hattını konturluye cevir.8 liralık pakete abone ol.konturun olursa girersin olmazsa sebeke yok yazar:Dbu dar basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt