Ben ve vodafone lu diğer arkadaşımla bedava görüşebileceğimiz tarife

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
trailblazer

trailblazer

Üye
    Konu Sahibi
Ben ve vodafone lu diğer arkadaşımla bedava görüşebileceğimiz tarife
Ben ve diğer arkadaşımla sürekli bedava görüşebileceğimiz bir tarifeye geçmek istiyoruz .. hatlarımız vodafone faturasız hatlar ..

bu şekilde süre kısıtlaması olmayan bir tarife var mı? veya o yoksa 1000 dakika ve benzeri bir tarife?

çok yer araştırdım fakat sağlıklı bir sonuç bulamadım.. konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

akşamüstü vodafone a gideceğiz acil cevap verebilecek olan yok mu?

lgkg300

lgkg300

Üye
Ben ve diğer arkadaşımla sürekli bedava görüşebileceğimiz bir tarifeye geçmek istiyoruz .. hatlarımız vodafone faturasız hatlar ..

bu şekilde süre kısıtlaması olmayan bir tarife var mı? veya o yoksa 1000 dakika ve benzeri bir tarife?

çok yer araştırdım fakat sağlıklı bir sonuç bulamadım.. konuyla ilgili bilgisi olanlardan yardım bekliyorum

--------------- Ekleme ---------------

akşamüstü vodafone a gideceğiz acil cevap verebilecek olan yok mu?

O arkadşının kim olduğunu biliyorum :ehe
neyse...
kardeşime yardımcı olayım, sana tavsiyem UZUN LAFIN tarifesini kullan bedava değil ama bedava gibi. yükleme şartı yok bir şey yok 1 saat konuş 80 kuruşa ;)
Aşağıda detaylara bakabilirsin

Arama Yönü Uzun Lafın Tarifesi

Vodafone'e doğru
06:00- 18:00 saatleri arasında
60 dakikası 80 kuruş
18:00 - 06:00 saatleri arasında
60 dakikası 1,6 TL
Diğer GSM Operatörlerine doğru
Sabit Telefon'a doğru

1 dakikası 40 kuruş
Yurtiçi SMS
45 kuruş/adet
Yurtdışı SMS
45 kuruş/adet

--mm33rrtt--

Üye
vodafone cep merkezine gidecekseniz onlardan daha detaylı ve sağlıklı bilgi alabilirsiniz

Mayk2011

Üye
Vodafone cep özgür tarifesine geç faturalı ayda 35 tl ver vodafonlarla sınırsız konuş

spyfurky

spyfurky

Üye
kardeş sana tavsiye avea taraftar hatları gs mobile a 1905 dak bedava veriyor.tarife içi 1905 dak bedava . her yöne dak 20 -30 tl yüklersen 2 dak 30 tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt