.Behzat Ç.
Üye
-
Konu Sahibi
-
abi en iyisi ramazan ayında gezmeye çıkart aynı benim gibi. razamazn ayına kadar oyala. sonra yeme içme derdi yok rahatArkadaşlar birşey sorucağım ya şimdi yeni bi kızla tanıştım falan sevgili olduk ilk buluşmamızda hiç para harcatmadı ama bunu tekrar dışarı çıkartmak istiyorum gezmek için falan ama pek param yok yani biriktirdiğim için çok az para ayırabilirim acaba çok para harcatırmı gün boyunca gezsek takılsak ?Yav 400 lira biriktirmem gerek 150 lira eksiğim kaldıda 50 lira ayırabilirim gün boyunca dolaşmamız için acaba yetermi mahcup olmaktan korkuyorum
Sanırım çok seviyorum
abi en iyisi ramazan ayında gezmeye çıkart aynı benim gibi. razamazn ayına kadar oyala. sonra yeme içme derdi yok rahatyemin ederim masraf sıfır. kesin çözüm
Olmadı Htc One X Satarsın Tamamlarsın
2 bira bi fıstık ve boş ev
o iş biraz zor ama olmadı veririm napıyım kız daha değerli benim için
ama düşünmem lazım biraz
- - - Eklendi - - -
çık git konumdan arkadaş bune yakızı seviyoruz diyorm sen gelmişsin boş ev bira fıstık cart curt sigara bile içmiyom la ben
- - - Eklendi - - -
bide sorun birazda şöyle yaklaşık bi yıldır çıkıyoruz sadece 1kere buluştuk doğru düzgün fırsatımız olmadı ikimizinde
bide twitırında bizim kadar yakın olup bizim kadar az görüşen bi çift var mıdır sorarım sana a dost ?!?!? yazmış okurken kahroldum yav çok utandım
- - - Eklendi - - -
olum bide aynı mahallede oturuyoruz
- - - Eklendi - - -
ben bi turizm katiliyim allahta benim belamı versin
abi en iyisi ramazan ayında gezmeye çıkart aynı benim gibi. razamazn ayına kadar oyala. sonra yeme içme derdi yok rahatyemin ederim masraf sıfır. kesin çözüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?