tesbihi getir ule hoşgeldin abla :ehe
HighCore Üye minoo' Alıntı: Ooo yokluğumda boş muhabbet çevirmişsiniz anca. Hani tesbihim? Genişletmek için tıkla ... Symbian pro ya verdim en son ben onu kaybetmişse o yapmıştır. :::
minoo' Alıntı: Ooo yokluğumda boş muhabbet çevirmişsiniz anca. Hani tesbihim? Genişletmek için tıkla ... Symbian pro ya verdim en son ben onu kaybetmişse o yapmıştır. :::
HighCore Üye Symbian Pro' Alıntı: vallahi yalan pınar abla ben masumum [/quote Pro sen demedinmi sen tesbihi bana ver ben veririm ona sonra diye sen aldın benden tesbihi Genişletmek için tıkla ...
Symbian Pro' Alıntı: vallahi yalan pınar abla ben masumum [/quote Pro sen demedinmi sen tesbihi bana ver ben veririm ona sonra diye sen aldın benden tesbihi Genişletmek için tıkla ...
HighCore Üye Symbian Pro' Alıntı: yalan abla inanma Genişletmek için tıkla ... Bide iftira diyo yaa :
HighCore Üye Symbian Pro' Alıntı: bırak abla takılıyoruz şurda hem konuyu kapatırsan tesbihi unut Genişletmek için tıkla ... Hahaha tehtite bak
Symbian Pro' Alıntı: bırak abla takılıyoruz şurda hem konuyu kapatırsan tesbihi unut Genişletmek için tıkla ... Hahaha tehtite bak
HighCore Üye Symbian Pro' Alıntı: mişyon faylıd konu Genişletmek için tıkla ... Olum minoo ya bulaşılmaz al tesbihi gel
Symbian Pro' Alıntı: mişyon faylıd konu Genişletmek için tıkla ... Olum minoo ya bulaşılmaz al tesbihi gel
HighCore Üye Symbian Pro' Alıntı: buyur abla geç kaldım kusura bakma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sorun çözüldü konu kilit pls
Symbian Pro' Alıntı: buyur abla geç kaldım kusura bakma Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Genişletmek için tıkla ... Sorun çözüldü konu kilit pls
achambo Üye abla korkmuştum unuttum o yüzden yarına yapayımbir de tesbih bulsam tam olacak eline oturtabileceğim
HighCore Üye minoo' Alıntı: Kaç gündür daha tesbih yapacaksınız be Genişletmek için tıkla ... Reyiz ya pro çaldı tesbihi yapamadık bi türlü
minoo' Alıntı: Kaç gündür daha tesbih yapacaksınız be Genişletmek için tıkla ... Reyiz ya pro çaldı tesbihi yapamadık bi türlü