..... nadide sen nelere taktin bu ara deyiver bi ablana

halit nasil gidiyo takintilarin ne durumda..... nadide sen nelere taktin bu ara deyiver bi ablana
ben haala gozlugu takmadim yaa yapamadilar bir turlu sankim kenarina kirk karatlik elmas istedik niye uzun surdu anlamadim ki neyse bende gozlugumu takar takmaz burda olcam halit
hadi iyi takintilar dilerim![]()
yolla bana ordan

benim koyduğumda Schnitzer
x6 başka şuna bak araba değil bu![]()
araba muhabbeti bırakınya biz hiç erkeklerin ilgi alanında kalan muhabbet yapıyor muyuz![]()

istedigin bu mu bende buyuk bi$ey isticeksin sandimdihuriş abla fena halde takıntılarım şimdi bu araca kafayı taktımyolla bana ordan
bende sana gözlük alırım olur mu![]()

iyi bizim evin onunde gonup duru be aa al senin olsun benim ehliyetim yok olsa kullanirdim bo$ bo$ beklicene al sen at kizlari içine gez toz
Yahu zaten ben de fotoğrafını koyduğun arabanın Gövdesinde yazan yazıyı google amcaya sordum öyle buldum
Tamam yahu,Ama napalım
Ben sarışın, yeşil gözlü ,bebek yüzlü bir kızdansa, BMW yi tercih ederim
tamam sustum

devam arabaya sonra futbol sonra mankelerin muhabbetini yapalım anıl
araba muhabbeti bırakınya biz hiç erkeklerin ilgi alanında kalan muhabbet yapıyor muyuz![]()

istedigin bu mu bende buyuk bi$ey isticeksin sandimdiiyi bizim evin onunde gonup duru be aa al senin olsun benim ehliyetim yok olsa kullanirdim bo$ bo$ beklicene al sen at kizlari içine gez toz
![]()

kopyacıdevam arabaya sonra futbol sonra mankelerin muhabbetini yapalım anıl
![]()

tüh bende siyah beyaz giymişim bu gün![]()