ben takıntılı mıyım?-takıntılılar kulubü

Sponsorlu Bağlantılar

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tamam kardeşim :)

huri$

huri$

Üye
halit nasil gidiyo takintilarin ne durumda :ehe..... nadide sen nelere taktin bu ara deyiver bi ablana:ehe
ben haala gozlugu takmadim yaa yapamadilar bir turlu sankim kenarina kirk karatlik elmas istedik niye uzun surdu anlamadim ki neyse bende gozlugumu takar takmaz burda olcam halit
hadi iyi takintilar dilerim:)

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
:kahve::kahve::kahve:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
halit nasil gidiyo takintilarin ne durumda :ehe..... nadide sen nelere taktin bu ara deyiver bi ablana:ehe
ben haala gozlugu takmadim yaa yapamadilar bir turlu sankim kenarina kirk karatlik elmas istedik niye uzun surdu anlamadim ki neyse bende gozlugumu takar takmaz burda olcam halit
hadi iyi takintilar dilerim:)

huriş abla fena halde takıntılarım şimdi bu araca kafayı taktım :( yolla bana ordan:ehe

bende sana gözlük alırım olur mu:ehe

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Halit abi al bir incele bakalım :naughty:

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Mesela bak şu video ya yahu:ağlarım:
böyle arabam olsa offf:D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
benim koyduğumda Schnitzer

x6 başka şuna bak araba değil bu :D

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
araba muhabbeti bırakınya biz hiç erkeklerin ilgi alanında kalan muhabbet yapıyor muyuz:@

Anıl Umut

Emekli Yönetici
benim koyduğumda Schnitzer

x6 başka şuna bak araba değil bu :D

Yahu zaten ben de fotoğrafını koyduğun arabanın Gövdesinde yazan yazıyı google amcaya sordum öyle buldum

araba muhabbeti bırakınya biz hiç erkeklerin ilgi alanında kalan muhabbet yapıyor muyuz:@

:aman2:
Tamam yahu,Ama napalım:)
Ben sarışın, yeşil gözlü ,bebek yüzlü bir kızdansa, BMW yi tercih ederim:ehe:ehe
tamam sustum:D

huri$

huri$

Üye
huriş abla fena halde takıntılarım şimdi bu araca kafayı taktım :( yolla bana ordan:ehe

bende sana gözlük alırım olur mu:ehe
istedigin bu mu bende buyuk bi$ey isticeksin sandimdi :pro::pro: iyi bizim evin onunde gonup duru be aa al senin olsun benim ehliyetim yok olsa kullanirdim bo$ bo$ beklicene al sen at kizlari içine gez toz:naughty:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi

Yahu zaten ben de fotoğrafını koyduğun arabanın Gövdesinde yazan yazıyı google amcaya sordum öyle buldum

:aman2:
Tamam yahu,Ama napalım:)
Ben sarışın, yeşil gözlü ,bebek yüzlü bir kızdansa, BMW yi tercih ederim:ehe:ehe
tamam sustum:D

kopyacı :D:ehe devam arabaya sonra futbol sonra mankelerin muhabbetini yapalım anıl:ehe

|-)
istedigin bu mu bende buyuk bi$ey isticeksin sandimdi :pro::pro: iyi bizim evin onunde gonup duru be aa al senin olsun benim ehliyetim yok olsa kullanirdim bo$ bo$ beklicene al sen at kizlari içine gez toz:naughty:

bizim evin altındada var beyaz kafayı yedim:aha::ağlarım:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:box

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:off:

haltie

haltie

Üye