Hemşire takıntısı olacak bende bu gidişle:D nadidede olmuş valla:ehe
haltie Üye Konu Sahibi Mehmet' Alıntı: Hemşire takıntısı olacak bende bu gidişle Genişletmek için tıkla ... nadidede olmuş valla
Mehmet' Alıntı: Hemşire takıntısı olacak bende bu gidişle Genişletmek için tıkla ... nadidede olmuş valla
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: asıl sende olmuş akıllım Genişletmek için tıkla ... yok ya ben kocaman prof dr halitim
-YARINIYOK-' Alıntı: asıl sende olmuş akıllım Genişletmek için tıkla ... yok ya ben kocaman prof dr halitim
-YARINIYOK- Üye haltie' Alıntı: yok ya ben kocaman prof dr halitim Genişletmek için tıkla ... ama hala hemşirelerle uğraşıyorsun
haltie' Alıntı: yok ya ben kocaman prof dr halitim Genişletmek için tıkla ... ama hala hemşirelerle uğraşıyorsun
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: ama hala hemşirelerle uğraşıyorsun Genişletmek için tıkla ... öğrenmeleri gerekiyor tecrübelerimden faydalanmalılar
-YARINIYOK-' Alıntı: ama hala hemşirelerle uğraşıyorsun Genişletmek için tıkla ... öğrenmeleri gerekiyor tecrübelerimden faydalanmalılar
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: insan yok falan der yaf Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
-YARINIYOK-' Alıntı: insan yok falan der yaf Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
haltie Üye Konu Sahibi -YARINIYOK-' Alıntı: şarkıların mayeti ne --------------- Ekleme --------------- 2. şarkıda anladım Genişletmek için tıkla ... nadide illa gitmemi dicez ya ama illa gidicem dersen y ü r e k t e s i n
-YARINIYOK-' Alıntı: şarkıların mayeti ne --------------- Ekleme --------------- 2. şarkıda anladım Genişletmek için tıkla ... nadide illa gitmemi dicez ya ama illa gidicem dersen y ü r e k t e s i n